Tζέιντ Τζάγκερ: «Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν θέλεις να χρηματοδοτείσαι από τον πατέρα σου»
Hollywood

Tζέιντ Τζάγκερ: «Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν θέλεις να χρηματοδοτείσαι από τον πατέρα σου»

Η Τζέιντ Τζάγκερ δεν θέλησε ποτέ να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της, Μικ Τζάγκερ.

Αντιθέτως, ασχολήθηκε με των χώρο του μόντελινγκ αλλά στον σχεδιασμό κοσμημάτων ανακάλυψε έναν κόσμο που της ταιριάζει περισσότερο.
«Εργάστηκα για λίγο ως μοντέλο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τώρα μου λείπει. Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικό να δουλεύεις με εμπνευσμένους σχεδιαστές». Ακολούθως, άρχισε να σχεδιάζει κοσμήματα και ανακάλυψε ότι ήταν κάτι που απολάμβανε. Τα πρώτα της σχέδια τα έδωσε στον οίκο Garrand, ο οποίος προμηθεύει με κοσμήματα τη βρετανική βασιλική οικογένεια και είχε σχεδιάσει το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Αργότερα, συνεργάστηκε με οίκους όπως Van Cleef & Arpels, Bvlgari και Omar Torres. Ακολούθησε ο δικός της οίκος, με έδρα το Λονδίνο.

«Τα χρόνια των συνεργασιών μου ήταν υπέροχα και γεμάτα έμπνευση - για την ακρίβεια, θεμελίωσαν το δικό brand. Εχω την τύχη οι γονείς μου και εν γένει η οικογένεια μου να είναι πολύ υποστηρικτικοί απέναντι στη δουλειά μου. Η αδελφή μου Τζόρτζια φοράει πολύ συχνά κοσμήματα μου, όπως και πολλά άλλα μέλη της οικογένειας», υπογραμμίζει. Η κόρη του Μικ Τζάγκερ εργάζεται πολλές ώρες και ζει μεταξύ Ιμπιζα και Λονδίνου όπου διαθέτει σπίτια. «Εργάζομαι γιατί πρέπει να το κάνω», είχε εξομολογηθεί παλαιότερα. «Δεν έχω μισθό Τζάγκερ - όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν θέλεις να χρηματοδοτείσαι από τον πατέρα σου, ακόμη κι αν αυτός έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να το κάνει», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved