Ντόλι Πάρτον: Αποκαλύπτει το μυστικό για τον πετυχημένο γάμο της
Hollywood

Ντόλι Πάρτον: Αποκαλύπτει το μυστικό για τον πετυχημένο γάμο της

Είναι έτοιμη να γιορτάσει την 53η επέτειο με τον σύζυγό της και αποκαλύπτει την συνταγή για έναν πετυχημένο γάμο.

Η Ντόλι Πάρτον είναι παντρεμένη εδώ και πέντε δεκαετίες και μοιράζεται το μυστικό για έναν πετυχημένο έγγαμο βίο.

Η τραγουδίστρια τον ερχόμενο Μάιο στα 72χρόνια της θα γιορτάσει την 53η επέτειο του γάμου της με τον Καρλ Τόμας Ντιν, τον οποίο ερωτεύτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της, όταν ήταν μόλις 18 ετών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα κρυφά αφού η δισκογραφική εταιρία της, τής το είχε απαγορεύσει.

Η Πάρτον, που είναι θεία και νονά της Μάιλι Σάιρους και θεωρείται η σπουδαιότερη κάντρι τραγουδίστρια όλων των εποχών, με παγκόσμιες επιτυχίες, όπως το τραγούδι «I will always love you», το οποίο αργότερα ερμήνευσε και η Γουίτνεϊ Χιούστον, έχει συνηθίσει να έχει στραμμένα πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Ο σύζυγός της όμως τα αποφεύγει και αυτός είναι ο λόγος που ο γάμος τους έχει αντέξει στο χρόνο.

Όπως αποκάλυψε στο αμερικανικό «People» η Ντόλι Πάρτον, ο άντρας της ζωής της δεν αγαπά τη δημοσιότητα και δεν την ακολουθεί στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, λόγω των οποίων ταξιδεύει ανά τον πλανήτη. Αντίθετα, όταν είναι μαζί, ο Ντιν προτιμά να ταξιδεύουν με το τροχόσπιτό τους και να πηγαίνουν για πικνίκ ή για φαγητό σε τοπικά εστιατόρια. Σημαντικό ρόλο στην ευτυχία τους παίζει και το γεγονός ότι ο σύζυγός της δεν ζηλεύει και κατανοεί ότι, όταν βγαίνουν, θα πρέπει να είναι ντυμένη στην πένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved