Ρίτα Γουίλσον: Η σύζυγος του Τομ Χανκς έγραψε τραγούδι για την περιπέτεια με την υγεία της
Hollywood

Ρίτα Γουίλσον: Η σύζυγος του Τομ Χανκς έγραψε τραγούδι για την περιπέτεια με την υγεία της

Η μάχη της Ρίτα Γουίλσον με τον καρκίνο στάθηκε αφορμή για να γράψει τραγούδι όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο λόγος που ξεκίνησα με συγγραφή τραγουδιών ήταν ότι η φίλη μου, η Κάρα ΝτιΓκουάρντι, που είναι φανταστική στιχουργός και με ρώτησε αν θέλησα ποτέ να γράψω τραγούδι και εγώ της απάντησα ότι δεν μπορούσα. Επέμεινε και με ρώτησε αν είχα κάτι που θέλω να πω. Αυτό μου άνοιξε μια νέα προοπτική απέναντι στο τραγούδι» εξομολογήθηκε η 62χρονη, που πρόσθεσε ότι η μάχη της με τον καρκίνο του μαστού την επηρέασε πολύ στους στίχους που έγραψε.

«Στο νέο μου άλμπουμ έχω ένα τραγούδι που λέγεται "Τear by Tear" ("Δάκρυ δάκρυ"), θυμάμαι ότι πήγαινα στην εκκλησία και ήμουν με τον ιερέα μου και απλά έκλαιγα. Δεν ήταν καλή περίοδος και μου έλεγε: “Δεν πειράζει. Δεν πειράζει που κλαις. Μερικές φορές σε βοηθάει να καθαρθείς"! Στα ελληνικά εξάλλου έχουμε τη λέξη κάθαρση» εξηγεί η ηθοποιός, που υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή το 2015.

Οσο για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, όπως αποκάλυψε η Γουίλσον σε άλλη συνέντευξη της σε ιστοσελίδα, το τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο στην Ελλάδα. Σε αυτό εμφανίζεται να ανάβει κερί σε κάποιο ξωκλήσι, αλλά και να τραγουδάει φορώντας μόνο το μαγιό της.

«Είχα την ιδέα ότι ήθελα να το κάνω έτσι και άρχισα να τραβάω υλικό για να δω αν μπορεί από ιδέα να γίνει και πράξη. Δεν είχα συνεργείο. Είχα μόνο μια φίλη που τράβηξε λήψεις στις οποίες φαινόμουν και δεν μπορούσα να τραβήξω μόνη μου. Η ανάλυση είναι πολύ καλή και πια είναι εύκολο και να τραβήξεις και να κάνεις την επεξεργασία, αν και δεν την έκανα μόνη μου. Ο φίλος μου, ο πολύ ταλαντούχος σκηνοθέτης Πάτρικ Τρέισι, το έκανε για εμένα» δήλωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved