Πέθανε ο δημιουργός του Μπομπ Σφουγγαράκη!
Hollywood

Πέθανε ο δημιουργός του Μπομπ Σφουγγαράκη!

«Έφυγε» σε ηλικία 57 ετών!

Ο δημιουργός του Μπομπ Σφουγγαράκη, Stephen Hillenburg, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη με την νόσο ALS. Το θάνατο του σχεδιαστή επιβεβαίωσε μέσω social media και πιο συγκεκριμένα μέσω twitter το παιδικό κανάλι Nickelodeon.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μοιραστούμε την απώλεια του Stephen Hillenburg, του ανθρώπου που δημιούργησε τον Μπομπ Σφουγγαράκη Τετραγωνοπαντελονή», ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του παγκόσμιου παιδικού δικτύου.

H ιστορία του Μπομπ Σφουγγαράκη Τετραγωνοπαντελονή αρχίζει το 1993, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το καρτούν Rocko's Modern Life, με παραγωγό τον Στίβεν Χίλενμπεργκ. Εμπνευσμένος από τους χαρακτήρες της τελευταίας σειράς, άρχισε το 1996 να δημιουργεί σκίτσα των ηρώων του Μπομπ Σφουγγαράκη.

Έτσι, μαζί με τον παραγωγό και σκηνοθέτη Ντέρεκ Ντράιμον, έφτιαξαν τα πρώτα επεισόδια το 1998. Αρχικά ο Χίλενμπεργκ επιθυμούσε να ονομάσει τον πρωταγωνιστή SpongeBoy και τον τίτλο της σειράς SpongeBoy Ahoy!, αλλά δεν μπόρεσε επειδή το όνομα χρησιμοποιούταν από εταιρία παραγωγής προϊόντων υγιεινής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved