Ντένις Κουέιντ: «Είδα τον εαυτό μου νεκρό»
Hollywood

Ντένις Κουέιντ: «Είδα τον εαυτό μου νεκρό»

Ο Ντένις Κουέιντ μίλησε για τις εξαρτήσεις που είχε και αποκάλυψε την συγκλονιστική εμπειρία του την περίοδο που ήταν εθισμένος στην κόκα.

Ο 64χρονος σταρ του Χόλιγουντ, Ντένις Κουέιντ, παραδέχτηκε πως έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, έπινε πολύ αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

«Μου άρεσε η κοκαΐνη» είπε στην εφημερίδα «Sunday Times» αναφερόμενος στη δεκαετία του '80, όταν η καριέρα του βρισκόταν στο απόγειό της. Πρόσθεσε ότι η εξάρτηση του από το ναρκωτικό γινόταν όλο και μεγαλύτερη φτάνοντας στο σημείο να κάνει χρήση 2 γραμμαρίων καθημερινά.

«Είχα μια από αυτές τις εμπειρίες με το λευκό φως. Είδα τον εαυτό μου νεκρό και να έχει χάσει όλα όσα απέκτησα δουλεύοντας για όλη μου τη ζωή. Ετσι αποφάσισα να μπω σε κλινική απεξάρτησης» σημείωσε.

Ο Κουέιντ αναφέρθηκε χωρίς ταμπού και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας ότι με το 32χρονο μοντέλο Σάντα Αουζίνα, με το οποίο έχει σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, έκαναν σεξ στο ασανσέρ ανεβαίνοντας στο διαμέρισμα του στο Κεμπέκ του Καναδά.

Τέλος αποκάλυψε ότι όταν το 2000 χώρισε από τη Μεγκ Ράιαν ο φίλος του και τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον του τηλεφώνησε από το Air Force One για να του πει ότι τον σκέφτεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved