Διεθνούς φήμης ηθοποιοί στα Καλάβρυτα για γυρίσματα- Δείτε ποιοι Έλληνες ηθοποιοί είναι μαζί τους
Hollywood

Διεθνούς φήμης ηθοποιοί στα Καλάβρυτα για γυρίσματα- Δείτε ποιοι Έλληνες ηθοποιοί είναι μαζί τους

Στα Καλάβρυτα ξένοι και Έλληνες top ηθοποιοί για τα γυρίσματα της ταινίας που είναι αφιερωμένη στο Ολοκαύτωμα. 

Διεθνούς φήμης ηθοποιοί, όπως ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν , ο Μαξ φον Σίντοφ, αλλά και ο δικός μας Γιώργος Βογιατζής συγκαταλέγονται στο καστ της ταινίας «Echoes of past», η οποία αναφέρεται στο Oλοκαύτωμα των Καλαβρύτων και ήδη γυρίζεται στη χώρας μας.

Το συνεργείο, με επικεφαλή τον σκηνοθέτη Νικόλα Δημητρόπουλο θα βρίσκεται για γυρίσματα στο χωριό Αροανία (Σοποτό), όπου έχει διαμορφωθεί ειδικό σκηνικό. Εκεί εκτυλίχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ναζιστικής Γερμανίας στη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

Ο Μαξ φον Σίντοφ ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα, τον συγγραφέα Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους επιζώντες της Σφαγής των Καλαβρύτων, ο οποίος επί 75 χρόνια αναζητά τον κομαντάντ Τένερ, από τους κύριους υπευθύνους της εξολόθρευσης ενός ολόκληρου χωριού, τον οποίο υποδύεται ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν.

Το σενάριο και η συμπαραγωγή της ταινίας είναι του Δημήτρη Κατσαντώνη, ενώ διάφορους ρόλους κρατάνε γνωστοί Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους οι Αλις Κρίγκε, Τόμας Αράνα, Μαρία Αλιφέρη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Δανάη Σκιάδη και άλλοι. Τον Νοέμβριο, και για δύο εβδομάδες, έγιναν γυρίσματα στην Άμφισσα και στο Γαλαξίδι, καθώς και στις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπου έχει δημιουργηθεί ένα πιστό αντίγραφο του παλιού σχολείου των Καλαβρύτων, το οποίο σήμερα είναι μουσείο.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, μίλησε στα Καλάβρυτα news, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν έχει γυριστεί άλλη ταινία μυθοπλασίας με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Κάναμε μεγάλη έρευνα και προετοιμασία, ωστόσο η απόλυτη πιστότητα στην εποχή είναι δύσκολη... Το καλό είναι ότι το σενάριο επικεντρώνεται σε ένα θέμα».

Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμο την ερχόμενη άνοιξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved