Ανασκόπηση 2018: Αυτά τα ζευγάρια χώρισαν μέσα στη χρονιά και... δεν το περιμέναμε!
Hollywood

Ανασκόπηση 2018: Αυτά τα ζευγάρια χώρισαν μέσα στη χρονιά και... δεν το περιμέναμε!

Υπήρξαν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Toυς είδαμε να βγάζουν τρυφερές φωτογραφίες, να δηλώνουν on camera ότι ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Τους βλέπαμε και τους θαυμάζαμε. Τους βλέπαμε και λέγαμε "φτου σκόρδα", αλλά ξάφνιασαν τους πάντες με τον χωρισμό τους μέσα στο 2018!

Ποιοι χώρισαν και μας άφησαν άφωνους;

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και δεν περιμέναμε πως θα έφταναν στο χωρισμό μετά από 21 χρόνια γάμου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι ήταν μαζί πάνω από 30 χρόνια! Ο λόγος για τον πασίγνωστο ηθοποιό, Robert De Niro και την σύζυγό του, Grace Hightower.

Μετά από τρία χρόνια γάμου η Jenni Farley που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι «Jershey Shore» του MTV έκανε αίτηση διαζυγίου θέλοντας να βάλει τέλος στον γάμο της με τον Roger Mathews.

Μπορεί να χώρισε μέσα στο 2018 μετά από δέκα χρόνια σχέσης και δύο παιδιά ωστόσο ερωτεύτηκε σε χρόνο dt! Ο Nicolo Oddi «έκλεψε» την καρδιά της Alessandra Ambrosio.

Χώρισε τον αγαπημένο της μία μέρα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους! Ο λόγος για την τραγουδίστρια,Iggy Azalea, η οποία μία μόλις ημέρα μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον DeAndre Hopkins αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής ότι είναι μόνη σαν την ανεμώνη.

Χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης και το ανακοίνωσε στο Instagram της .Διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media και έκανε την είδηση του χωρισμού γνωστή η ίδια! Ο λόγος για την 23χρονη τραγουδίστρια Halsey και τον G-Eazy!

H Cheryl και ο Liam Payne χώρισαν! O Liam έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί με τον ενός έτους γιο τους Bear, και πλέον οι δύο τραγουδιστές έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Το καλοκαίρι χώρισε η Rihanna με τον Σαουδάραβα κροίσο Hassan Jameel… Η τραγουδίστρια φέρεται να βαρέθηκε το ειδύλλιο αυτό και μετά από λίγο καιρό, έδωσε τέλος στη σχέση τους!

Η Sofia Richie, η μικρότερη κόρη του Lionel Richie χώρισε με τον Scott Disick. Μάλιστα, ταυτόχρονα ο ο Lionel Richie “απείλησε” την κόρη του πως αν συνεχίσει την τοξική σχέση με τον πρώην της Kourtney Kardashian, θα την αποκληρώσει.

Μετά από έξι μήνες έρωτα και πάθους, η Emma Watson χώρισε από τον Chord Overstreet, που έγινε γνωστός από τη σειρά Glee.

Οριστικό τέλος στον γάμο τους έδωσαν δύο άλλοτε πολύ ερωτευμένοι άνθρωποι που είχαν παντρευτεί πριν από 13 χρόνια! Ο λόγος για την Alicia Silverstone και τον Christopher Jerecki.

Η Κλόε Καρντάσιαν χώρισε από τον Τρίσταν Τόμσον.Το ζευγάρι δεν μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Η Κλόε Καρντάσιαν τον έδιωξε από το σπίτι μετά το σκάνδαλο με την απιστία.


Ήταν έξι χρόνια μαζί και είχαν αποφασίσει να παντρευτούν, όμως, το αγαπημένο ζευγάρι τελευταία στιγμή αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τον παλαιστή, ράπερ και ηθοποιό John Cena και τη Nikki Bella.

Η Jenna Dewan χώρισε μετά από εννέα χρόνια γάμου με τον Channing Tatum. Την ανακοίνωση του χωρισμού έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός με μια ανάρτηση του στα social media.

Η Heidi Klum βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε τον χωρισμό της από τον πολύ νεότερό της, Vito Schnabel.

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η ανακοίνωση του χωρισμού τους έγινε τέσσερις μέρες μετά τα 49α γενέθλια της ηθοποιού.

Με ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας».

Χώρισαν ξαφνικά μετά από πέντε χρόνια σχέσης η Lena Dunham, πρωταγωνίστρια της σειράς του HBO Girls και ο Jack Antonoff, frontman του συγκροτήματος Bleachers σύμφωνα με το E!News.

Και η Emily Ratajkowski τράβηξε χωριστούς δρόμους από τον σύντροφο της, Jeff Magid, με τον οποίο τον τελευταίο χρόνο της σχέσης τους συγκατοικούσαν κιόλας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved