Οι προβλέψεις πασίγνωστου μέντιουμ για τους stars
Hollywood

Οι προβλέψεις πασίγνωστου μέντιουμ για τους stars

Το μέντιουμ των διάσημων κάνει απίστευτες προβλέψεις για το 2019.

Το αγαπημένο μέντιουμ των διασήμων στις ΗΠΑ προβλέπει επικοινωνία με τους εξωγήινους το 2019 και προειδοποιεί αρκετούς stars να είναι προσεκτικοί με την υγεία τους. Η Nikki είπε στο cbslocal.com ότι ο πλανήτης θα παραμείνει στα... κόκκινα τόσο σε κοινωνικό όσο και σε κλιματικό επίπεδο.

«Θα έχουμε πολλές διαδηλώσεις παγκοσμίως, το χρηματιστήριο θα ανεβοκατεβαίνει, ενώ θα συνεχιστούν και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Βλέπω περισσότερα τσουνάμι, περισσότερους δυνατούς κυκλώνες, χιονοθύελλες και καύσωνες».

Και, ενώ οι άνθρωποι μέσα στην αβεβαιότητα και στις ακρότητες «θα προσπαθούν να είναι πιο ευτυχισμένοι» επιστρατεύοντας μεγαλύτερη ευγένεια μεταξύ τους, μάλλον θα έχουν την ευκαιρία να είναι ευγενείς και απέναντι στους εξωγήινους. «Θα ακούσετε περισσότερες φωνές που προέρχονται από το Διάστημα. Θα δούμε περισσότερα UFO να έρχονται στη Γη... Δεν θα εκπλησσόμουν αν ένα διαστημόπλοιο από άλλον πλανήτη προσγειωνόταν στα τέλη του 2019 ή σίγουρα το 2020. Δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι που πρέπει να φοβηθούμε. Απλά πιστεύω ότι υπάρχει και άλλος πλανήτης σαν τον δικό μας εκεί έξω» εξήγησε η Νikki.

Στον πλανήτη των celebrities το 2019 τα πράγματα προδιαγράφονται κάποιες φορές ζόρικα. «Νομίζω ότι ο Ίλον Μασκ πρέπει να προσέχει το κάπνισμα και όλα τ' άλλα. Πιάνω κάποια αρνητικότητα γύρω του, Πρέπει να προσέχει την υγεία του» λέει για τον δισεκατομμυριούχο, ενώ προσοχή συστήνει για τον Σιλβέστερ Σταλόνε και «σίγουρα» για τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Ανήσυχη δηλώνει και για τη Σελίνα Γκόμεζ. Για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, τη Μέγκαν Μαρκλ, προβλέπει προβλήματα με τους παπαράτσι.

Στα καλά νέα του 2019 μπορεί να περιμένει και Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για την ταινία της ενώ ο περισσότερος κόσμος θα επωφεληθεί από τις πολλές ανακαλύψεις στον τομέα της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού, κατά του Αλτσχάιμερ αλλά και της αρθρίτιδας.

«Καθώς κατευθυνόμαστε προς το 2020, θα έχουμε πολλές θεραπείες για πολλές ασθένειες» τόνισε η Nikki

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved