Maria Menounos: Έτσι αποφάσισε να κάνει live το γάμο της στην Times Square
Hollywood

Maria Menounos: Έτσι αποφάσισε να κάνει live το γάμο της στην Times Square

Στη Νέα Υόρκη, παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον εδώ και είκοσι χρόνια σύντροφο της, μια απόφαση που ήρθε κάπως ανορθόδοξα.

Μετά την περιπέτεια της υγείας της, συμφώνησε να παρουσιάσει το special πρωτοχρονιάτικο σόου του Fox, ένα ζωντανό πρόγραμμα με το οποίο το κανάλι θα καλωσόριζε το 2018, μεταδίδοντας τα δρώμενα στην Times Square.

«Καθώς συζητούσαμε με τους παραγωγούς διάφορες ιδέες για τη βραδιά, μου λένε "Θα ήταν ωραία να έχουμε ένα ζευγάρι που θα παντρευτεί εκείνο το βράδυ live. Εκτός αν θέλετε να παντρευτείτε εσύ και ο Κevin". Το είπαν μεταξύ αστείου και σοβαρού και τους είπα πως "Εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο;. Με τίποτα!". Αλλά μετά το ξανασκέφτηκα. Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία ενός γάμου ποτέ δεν με ενθουσίασε, το έβρισκα μια τρέλα, μια προετοιμασία με πολύ άγχος γιατί τελικά όλα γίνονται περισσότερο για τους άλλους παρά για το ίδιο το ζευγάρι. Όμως, εκείνη τη στιγμή υπερίσχυσε η σκέψη πως η μαμά μου ήταν άρρωστη...Και σκέφτηκα "Τι θα γίνει αν αρρωστήσει περισσότερο;". Είχε προηγηθεί η πρόταση γάμου στο ραδιοφωνικό σόου, είχαμε πει ότι κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Κι επειδή δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει αύριο, αποφάσισα τελικά πως ήταν μια καλή ιδέα. Μάλιστα, το κάναμε έκπληξη στους γονείς μου», διηγείται η Maria Menounos σε συνέντευξη της στο InStyle.

Όμως, ο πολιτικός γάμος δεν την έκανε να ξεχάσει την επιθυμία της να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον Kevin σε ένα θρησκευτικό στην Ελλάδα, στον Άκοβο Αρκαδίας, την πατρίδα του πατέρα της, Κώστα. Έτσι, τον περασμένο Οκτώβριο έκανε πραγματικότητα τον παραδοσιακό γάμο των ονείρων της.

«Αρχικά σχεδιάζαμε να παντρευτούμε Σεπτέμβριο. Ήθελα να είναι ακόμα καλοκαίρι, γιατί ο πολιτικός μας γάμος στη Νέα Υόρκη έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην καρδιά του χειμώνα, και είχα παγώσει! Αλλά τα χαρτιά που χρειάζονταν για να παντρευτούμε στην Ελλάδα ήταν πολλά και μας πήρε πολύ καιρό για να βγουν. Για ένα μήνα μόνο με χαρτιά ασχολούμουν!» λέει γελώντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved