Στα «μαχαίρια» οι Kiss!
Hollywood

Στα «μαχαίρια» οι Kiss!

Στα μαχαίρια βρίσκονται οι άλλοτε κολλητοί φίλοι και συνιδρυτές του συγκροτήματος Kiss.

Ο κιθαρίστας Εϊς Φρέλεϊ κατηγόρησε τον Τζιν Σίμονς ότι παλιότερα χούφτωσε τη σύζυγο του Ρέιτσελ Γκόρντον, η οποία μάλιστα ήθελε να του κάνει μήνυση, αλλά τη σταμάτησε ο ίδιος.

Σε μακροσκελή ανάρτηση του στο προφίλ του στο facebook, όπως αναφέρει η espresso ο Φρέλεϊ χαρακτήρισε τον πρώην, συνεργάτη του «μ,.,α και εθισμένο στο σεξ», ενώ ισχυρίστηκε ότι πολλές γυναίκες τον έχουν καταγγείλει στο παρελθόν.

Η επίθεση του Φρέλεϊ μόνο ξαφνική δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς ήρθε ως απάντηση στους ισχυρισμούς του Σίμονς ότι είχε απολυθεί από το συγκρότημα εξαιτίας ναρκωτικών, αλκοόλ και κακής συμπεριφοράς.

«Τζιν, η μνήμη σου σε απατά. Ποτέ δεν απολύθηκα από τους Kiss, αλλά παραιτήθηκα δύο φορές, επειδή εσύ και ο Πολ θέλετε να έχετε τον έλεγχο όλων, είστε ανάξιοι εμπιστοσύνης και δύσκολοι στη συνεργασία» έγραψε και στη συνέχεια προχώρησε σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις για τον Σίμονς. «Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν χούφτωσες και ρίχτηκες στη γυναίκα μου στο Λος Αντζελες, πίσω από την πλάτη μου. Σχεδίαζε να σου κάνει αγωγή, αλλά της είπα να την ακυρώσει» πρόσθεσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved