Θύμα δολοφονίας έπεσε ο James Brown πιστεύουν οι φίλοι του
Hollywood

Θύμα δολοφονίας έπεσε ο James Brown πιστεύουν οι φίλοι του

O «Νόου της Σόουλ», όπως ήταν γνωστός, και η τρίτη σύζυγός του, σύμφωνα με άτομα από τον φιλικό τους κύκλο έπεσαν θύματα δολοφονίας και ζητούν να διενεργηθεί αυτoψία στις σορούς τους και να ξεκινήσει αστυνομική έρευνα.

Ο θάνατός του James Brown συνέβη τα Χριστούγεννα του 2006, και το πιστοποιητικό θανάτου αποδίδει τον χαμό του σε έμφραγμα και υγρό στον πνεύμονα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ του CNN, ακόμη και ο γιατρός που το υπέγραψε έχει τις αμφιβολίες του για το τι συνέβη πραγματικά.

«Ήταν ένας ασθενής που δεν προέβλεπα ποτέ ότι θα κατέληγε. Αλλά πέθανε εκείνη τη νύχτα και αναρωτιέμαι τι πήγε λάθος σε εκείνο το δωμάτιο» αναφέρει.

Μετά τον θάνατό του, ένας φίλος του πήρε δείγμα του αίματος του τραγουδιστή από έναν ορό, αλλά η κόρη του είχε αρνηθεί τη διενέργεια αυτοψίας τότε. Οι φίλοι της Αντριάν Μπράουν, της τρίτης συζύγου του, η οποία απεβίωσε το 1996, δυο μέρες μετά αφότου υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση, πιστεύουν ότι κι εκείνη έπεσε θύμα δολοφονίας. Μάλιστα, ένας συνταξιούχος αστυνομικός ντεντέκτιβ υποστηρίζει πως υπάρχουν στοιχεία ότι της χορηγήθηκε μοιραία δόση φαρμάκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved