Ο Justin Bieber έχει κατάθλιψη
Hollywood

Ο Justin Bieber έχει κατάθλιψη

Θεραπεία για την κατάθλιψη κάνει ο Justin Bieber λίγο μόλις καιρό μετά το γάμο του με το εντυπωσιακό μοντέλο Hailey Baldwin.

Ο 24χρονος τραγουδιστής περνάει δύσκολα το τελευταίο διάστημα, δίνοντας μάχη με την κατάθλιψη. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Ρeople», o ποπ σταρ έχει ήδη αρχίσει θεραπεία, καθώς, απ’ ό,τι φαίνεται, περνάει υπαρξιακή κρίση. «Είναι πεσμένος και κουρασμένος, περνάει λίγο δύσκολα» υποστήριξε πηγή του περιοδικού για τον νιόπαντρο τραγουδιστή.

«Θέλει να είναι ο καλύτερος σύζυγος για την Χέιλι. Είναι δύσκολο να έχεις τα θέματά σου όταν είσαι single, πόσο μάλλον όταν είσαι παντρεμένος, έχεις να σκεφτείς την ευτυχία δυο ανθρώπων», συνεχίζει η ίδια πηγή.

Να αναφέρουμε πως ο τραγουδιστής δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό «Vogue» ότι εξαιτίας της ξαφνικής διασημότητας που απέκτησε στα 13 του, τώρα δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους ανθρώπους, διότι φοβάται ότι τον προσεγγίζουν για να τον χρησιμοποιήσουν. Αποκάλυψε δε ότι τα λάθη που έκανε είχαν ιός αποτέλεσμα να χάσει την αυτοπεποίθηση του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved