Όσκαρ 2019 Νικητές: Σε ποιον πήγε το Όσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου;
Hollywood

Όσκαρ 2019 Νικητές: Σε ποιον πήγε το Όσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου;

Ένα από τα σημαντικά βραβεία των Όσκαρ είναι χωρίς αμφιβολία το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου.

Ένα αγαλματάκι που κυνήγησαν πολλοί με πάθος στην πορεία των χρόνων και που σίγουρα είναι η απόλυτη καταξίωση για έναν ηθοποιό.
Οι υποψήφιοι για το Όσκαρ Α ανδρικού ρόλου φέτος ήταν:

Christian Bale, Vice
Bradley Cooper, A Star Is Born
Willem Dafoe, At Eternity's Gate
Rami Malek, Bohemian Rhapsody
Viggo Mortensen, Green Book

Ένα φαινόμενο που αντιμετωπίσαμε πέρσι ήρθε ξανά στην επιφάνεια και η μάχη των προγνωστικών των Όσκαρ 2019 φέτος μαινόταν ανάμεσα σε δυο ηθοποιούς. Ο λόγος είναι για το είδος του ηθοποιού που αφενός μιμείται εξαιρετικά αλλά ταυτόχρονα γίνεται ολοκληρωτικά ο ρόλος του.

Πέρσι το ζήσαμε αυτό με τον Gary Oldman με την ερμηνεία του στην ταινία "η πιο σκοτεινή ώρα" όπου υποδυόταν τον Winston Churchill , ο οποίος και κέρδισε τελικά το πολυπόθητο αγαλματίδιο, ενώ φέτος με μια ανάλογης κλάσης συμπαγή μίμηση-ερμηνεία ήρθε ο Rami Malek ο οποίος υποδύθηκε εκπληκτικά τον Freddie Mercury και σύμφωνα με τα προγνωστικά ήταν ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί των φετινών βραβείων.

Το δεύτερο φαβορί ήταν ο Christian Bale που με την ερμηνεία του ως Dick Cheney έφερε σε δίλλημα τον Peter Debruge, έναν από τους σημαντικότερους κριτικούς του Variety, που δήλωσε, «Στον Christian Bale βλέπω έναν απίστευτο ηθοποιό. Αλλά με τον Rami Malek, έχουμε ένα ρόλο που γοήτευσε πραγματικά το κοινό του. Και δεν θα εκπλαγώ αν ο νεόκοπος πάρει το βραβείο».
Χαμηλότερα στην λίστα των στοιχημάτων, ήρθε, ο Bradley Cooper, ακολουθούμενος από τον τρεις φορές υποψήφιο William Dafoe, που έχει ξαναβρεθεί σε αυτήν την θέση και από τον Viggo Mortensen ο οποίος είχε προταθεί ξανά για Όσκαρ ανδρικού ρόλου το 2008.

Τελικά τα προγνωστικά έπεσαν μέσα;
Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο κατάμεστο Dolby Theater, σε μια διαφορετική τελετή από αυτές που έχουμε συνηθίσει από το 1989 και μετά -και θα μας επιτρέψετε να πούμε και ιδιαιτέρως βαρετή τελικά- ο νικητής του Oscar Α Ανδρικού ρόλου, είναι ο Rami Malek για την ερμηνεία του στην ταινία Bohemian Rhapsody. Δηλαδή το απόλυτο φαβορί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved