Τζέιμι Φοξ: Άφησε την Κέιτι Χολμς για την Τζέσικα Ζορ;
Hollywood

Τζέιμι Φοξ: Άφησε την Κέιτι Χολμς για την Τζέσικα Ζορ;

Ο χολιγουντιανός σταρ, αφού «άδειασε» την Κέιτι Χολμς, βρήκε τη... διάδοχό της στο πρόσωπο της Τζέσικα Ζορ.

H Katie Holmes μέχρι πρότινος εμφανιζόταν ερωτευμένη με τον Jamie Foxx, ο οποίος ήταν κολλητός του πρώην συζύγου της,Tom Cruise. Η ηθοποιός μάλιστα, άφηνε να διαρρεύσει ότι είναι τρελή και παλαβή μαζί του, παρόλο που εκείνος δεν θέλει να της βάλει βέρα στο δεξί.

Ωστόσο τη βραδιά των Οσκαρ ο Φοξ εμφανίστηκε σε πάρτι μαζί με σέξι συμπρωταγωνίστριά του και έριξε τη «βόμβα», πως είναι ελεύθερος.
Πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν ο 51χρονος σταρ του Χόλιγουντ έχει ήδη βρει την αντικαταστάτρια της 40χρονης ηθοποιού στο πρόσωπο της 33χρονης Τζέσικα Ζορ, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία «All-Star Weekend».

Όπως αποκάλυψε πηγή του περιοδικού «Us Weekly», όταν ο Φοξ ανέβηκε στη σκηνή της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Entertainment Studios Oscar Gala» για να κάνει έναν κωμικό μονόλογο, αστειευόταν για τις σχέσεις και τον γάμο, όταν από το... πουθενά είπε τη φράση: «Είμαι single».

Την ίδια βραδιά έδωσε το «παρών» στο after party της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι, έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή Ζορ, προκαλώντας ερωτηματικά για την μεταξύ τους σχέση.

Το αμερικανικό περιοδικό επισημαίνει επίσης ότι ο Φοξ και η Χολμς δεν έχουν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση από τις 28 Δεκεμβρίου του 2018, όταν φωτογραφήθηκαν την ώρα που φιλιούνταν πάνω σε πολυτελές γιοτ στο Μαϊάμι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved