Η διαμάχη του Justin Theroux με τον δικηγόρο γείτονά του είναι ανελέητη
Hollywood

Η διαμάχη του Justin Theroux με τον δικηγόρο γείτονά του είναι ανελέητη

Μορφή ξεκατινιάσματος έχει πάρει η δικαστική κόντρα ανάμεσα στον Justin Theroux και τον ενοχλητικό γείτονα του στο Γουέστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης.

Σε ένορκη κατάθεση που έδωσε ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston, στο πλαίσιο της πολύμηνης δικαστικής διαμάχης του με τον δικηγόρο γείτονα του, ισχυρίστηκε ότι ο Νόρμαν Ρέσνικοφ ασκεί βία σε βάρος της συζύγου του.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός, βγαίνοντας από το διαμέρισμα του το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου άκουσε τον Ρέσνικοφ να ουρλιάζει στη σύζυγο του και ανησύχησε τόσο, που τηλεφώνησε στην αστυνομία. Μερικές μέρες αργότερα θυρωροί είδαν την Μπάρμπαρα Ρέσνιχοφ να βγαίνει από το κτίριο με μαυρισμένο μάτι.

«Επειδή το διαμέρισμα μου είναι ακριβώς πάνω από των Ρέσνικοφ ακούω όλα αυτά τα χρόνια τον κύριο Ρέσνικοφ να ουρλιάζει στην κυρία Ρέσνικοφ. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα περιστατικά συνοδεύονταν από κλήσεις στην αστυνομία» αναφέρει ο Θέρου, προσθέτοντας ότι, αν και δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο τραυματισμός της γυναίκας οφειλόταν στον προ δυόμισι ημερών καβγά που είχε με τον άντρα της, το θέτει υπόψη του δικαστηρίου, γιατί όλες οι προηγούμενες απόπειρες που έκανε μέσω της αστυνομίας έπεσαν στο κενό.

Η διαμάχη του θέρου με τον Ρέσνικοφ άρχισε το 2017, όταν ο ηθοποιός κατέθεσε αγωγή σε βάρος του γείτονα του, επειδή τον εμπόδισε στην ανακαίνιση που ήθελε να κάνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved