Δημόσια εμφάνιση της Πάρι Τζάκσον μετά τις φήμες περί απόπειρα αυτοκτονίας
Hollywood

Δημόσια εμφάνιση της Πάρι Τζάκσον μετά τις φήμες περί απόπειρα αυτοκτονίας

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον έκανε δημόσια εμφάνιση μαζί με τον σύντροφο της σε κινηματογραφική πρεμιέρα στο Χόλιγουντ, μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έκανε απόπειρας αυτοκτονίας.

Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε αυτή την πράξη, ωστόσο, νέες πληροφορίες επιμένουν ότι η 20χρονη Πάρι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είναι εξαρτημένη από ναρκωτικά.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η κόρη του βασιλιά της ποπ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του κινηματογράφου Arclight Hollywood, στον οποίο προβλήθηκε πρώτη φορά η ταινία «Τhe Dirt».

Στο πλευρό της ήταν ο αγαπημένος της Γκάμπριελ Γκλεν, ο οποίος συμμετέχει μαζί στο συγκρότημα Τhe Soundflowers. Η νεαρή Πάρι χαμογελούσε ευγενικά στους φωτογράφους, προσπαθώντας όσο μπορούσε να φαίνεται ευδιάθετη, ώστε να διαψεύσει με αυτόν τον τρόπο την πληροφορία που δημοσίευσε το Σάββατο το ΤΜΖ, ότι νοσηλεύτηκε ύστερα από απόπειρα δολοφονίας.

Βέβαια πριν δώσει το παρών στην κινηματογραφική πρεμιέρα είχαν προηγηθεί η εμφάνιση της με μπουφάν που έγραφε τη φράση «Είμαι καλά» και η οργισμένη διάψευση της στο twitter.

Από την άλλη το αμερικανικό «People» αναφέρει πως η Πάρι πράγματι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όχι όμως για απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά επειδή «είχε ένα ατύχημα».

Το ΤΜΖ υποστηρίζει επίσης ότι η ψυχολογική κατάσταση της κόρης του Μάικλ Τζάκσον επιδεινώθηκε μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις κατηγορίες εις βάρος του πατέρα της για παιδεραστία. Το ΤΜΖ προσθέτει ότι η κατάσταση της χειροτερεύει λόγω της εξάρτησης της από τα ναρκωτικά αλλά η ίδια αρνείται να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved