Julianne Moore: «Όταν περίμενα το πρώτο μου παιδί ήμουν σε πανικό»
Hollywood

Julianne Moore: «Όταν περίμενα το πρώτο μου παιδί ήμουν σε πανικό»

H Moore, που είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον 49χρονο σκηνοθέτη Bart Freundlich συνδέθηκε αμέσως με τον χαρακτήρα της Gloria.

«Μου αρέσει η ζωντάνια της και η επιθυμία που έχει να δοκιμάζει διαρκώς νέα πράγματα» δηλώνει. Η Moore μοιράζεται αυτή την αίσθηση της περιπέτειας.


Ένας καλός γάμος χρειάζεται δουλειά
«Το “δοχείο” μας δεν είναι αεροστεγές, αλλά είναι πολύ καλό. Ειδικά τώρα, έχοντας ένα παιδί (Caleb) που έχει σχεδόν τελειώσει το κολέγιο και ένα ακόμη (Liv) που θα πάει στο κολέγιο σε δύο χρόνια, είναι σαν να λέμε “Ουάου, τα καταφέραμε!”. Είμαστε ακέραιοι και ευτυχισμένοι».


Τα παιδιά θα είναι μια χαρά…
«Όταν περίμενα το πρώτο μου παιδί, τον Caleb, ήμουν σε πανικό γιατί ένιωθα ότι δεν ξέρω τίποτα για τα αγόρια. Η πεθερά μου, που έχει δύο γιους, έλεγε “Ο γονέας δεν ανατρέφει τα παιδιά με τη μία”. Αυτό ήταν μια πραγματική έκπληξη. Δεν χρειαζόταν να σκεφτώ από τη στιγμή που γεννήθηκαν πώς θα είμαι σαν μητέρα όταν φτάσουν στην εφηβεία. Το μόνο που έπρεπε να ξέρω είναι τι να κάνω μαζί τους εκείνη τη στιγμή».


Αλλά το να τα αφήνεις να φεύγουν είναι γλυκόπικρο
«Είναι επώδυνο όταν έρχεται η στιγμή να πάνε στο κολέγιο. Με το ζόρι καταφέρναμε να μιλήσουμε. Από την άλλη πλευρά, είναι και πολύ ωραίο να βλέπεις τα παιδιά σου να προχωρούν μπροστά, στο δικό τους μέλλον. Τα ταΐζεις και μετά τα μαθαίνεις πώς να κρατάνε το κουτάλι. Τους κρατάς το χέρι κι αυτά μαθαίνουν πώς να περπατάνε. Και αργότερα τους μαθαίνεις πώς να φτιάχνουν τη δική τους μακαρονάδα. Εσύ απλά τους μαθαίνεις όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που χρειάζονται για να φύγουν μια μέρα μακριά από εσένα», λέει η ίδια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved