Julianne Moore: «Οι γυμνές σκηνές ήταν μέρος αυτής της πραγματικότητας»
Hollywood

Julianne Moore: «Οι γυμνές σκηνές ήταν μέρος αυτής της πραγματικότητας»

Ανάμεσα στους τολμηρούς ρόλους που έχει υποδυθεί η Julianne Moore συγκαταλέγεται αυτός της καθηγήτριας που νοσεί από Αλτσχάιμερ, της κληρονόμου που αποπλανεί τον γιο της και της πορνοστάρ.

Αλλά όταν η 58χρονη κάτοχος Όσκαρ κλήθηκε να χορέψει στο The Late Show του Stephen Colbert έδειξε πραγματικά φοβισμένη.

Η ίδια μιλώντας σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «σεξ» αλλά και στην εικόνα της.


Το πραγματικό σεξ δεν είναι όπως στις ταινίες
«Οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ όπως στις ταινίες. Έβλεπα σε παλιές ταινίες κάποιον να σκίζει την μπλούζα της παρτενέρ του και σκεφτόμουν “Θα ήμουν αναστατωμένη αν κάποιος μου έσκιζε τα κουμπιά της μπλούζας μου. Θα έλεγα ‘Τι κάνεις εκεί;’”. Αλλά πιστεύω ότι το σεξ είναι πρόκληση, ειδικά όταν είναι με κάποιο καινούριο πρόσωπο. Αυτό που θέλαμε να απεικονίσουμε στην ταινία Gloria Bell είναι η πραγματικότητα. Θέλαμε να είναι αληθινό. Όχι ψεύτικο. Οι γυμνές σκηνές ήταν μέρος αυτής της πραγματικότητας. Θέλαμε να προσθέσουμε ένα επίπεδο ρεαλισμού στην κατάσταση».


Νιώθω πιο όμορφη όταν είμαι…
«Σε μια ρετουσαρισμένη φωτογραφία. (γέλια) Καμιά φορά βλέπω αυτό που λένε κάποιοι άνθρωποι “Νιώθω πιο όμορφη όταν φοράω φόρμες και γυρνάω στο σπίτι” και σκέφτομαι: “Όταν βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είμαι έτσι, λέω ‘προσπάθησε λίγο ακόμα’”. Πιστεύω πως βρίσκουμε όμορφο ό,τι αγαπάμε και τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε».


Είναι αποδεκτό το να μεγαλώνεις
«Πιστεύω ότι αποτελεί κομμάτι της ζωής. Είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το είδος εμμονής με την ηλικία στο αισθητικό κομμάτι είναι χαζό. Αυτό που όλοι προσδοκούμε είναι να ζήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Και αν το καταφέρουμε αυτό, θα μεγαλώσουμε, γιατί έτσι συμβαίνει. Δεν παραμένουμε οι ίδιοι, το ξέρεις. Αν είσαι αρκετά τυχερός ώστε να έχεις μια γεμάτη ζωή, αρκετά τυχερός να μεγαλώνεις, Θεέ μου, είναι υπέροχο», λέει η ηθοποιός στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved