Η Elizaberth Hurley πόζαρε με το ίδιο φόρεμα 28 χρόνια μετά
Hollywood

Η Elizaberth Hurley πόζαρε με το ίδιο φόρεμα 28 χρόνια μετά

Μπορεί να έχουν περάσει 28 ολόκληρα χρόνια, αλλά είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Η Elizabeth Hurley τόλμησε να φορέσει στα 53 της χρόνια ένα σέξι φόρεμα που είχε φορέσει στα 25 της. Τότε, πόζαρε στο πλευρό του Χιου Γκραντ στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» και είχε κόψει ανάσες.

Πριν λίγες μέρες, προκάλεσε ακριβώς το ίδιο πράγμα και απέδειξε πως παραμένει σέξι και εντυπωσιακή. Η Elizabeth Hurley για τις ανάγκες της φωτογράφησης του περιοδικού «Harper’s Bazaar» για το τεύχος του Απριλίου φόρεσε το ρούχο εκείνο που τότε είχε γίνει μεγάλη συζήτηση.

«Χρειάστηκε να βρω επειγόντως ένα φόρεμα για να βάλω στην πρεμιέρα του Χιου και τότε δεν είχα ιδέα από μόδα. Θυμάμαι ότι πήγα σε ένα γραφείο όπου κυριολεκτικά «ψάρεψαν» ένα φόρεμα από μια λευκή πλαστική τσάντα. Το πήρα σπίτι και έκανα μόνη μου τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Τσακωνόμασταν με τον Χιου για τον καθρέφτη που δεν ήταν καν ολόσωμος στο μικροσκοπικό διαμέρισμά μας με το ένα δωμάτιο» θυμήθηκε το μοντέλο και επιχειρηματίας και συνέχισε: «Ήταν όλα κάθε άλλο παρά γκλάμορους σε σύγκριση με το πώς γίνονται τώρα πια τα πράγματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved