Η Marcia Cross μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο
Hollywood

Η Marcia Cross μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο

Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» δίνει μαθήματα θάρρους.

Αποφασισμένη να δώσει μάχη κατά του στίγματος που συνοδεύει τον καρκίνο στο κόλον, από τον οποίο νόσησε κι η ίδια, δηλώνει η δημοφιλής ηθοποιός. Η 57χρονη Marcia, η οποία συμπληρώνει έναν χρόνο σχεδόν από τη στιγμή που νόσησε, αποδίδει τη δική της θετική πρόγνωση στην έγκαιρη διάγνωση, καθώς πλέον εκείνης βρίσκεται σε ύφεση.

Τον Σεπτέμβριο η ηθοποιός είχε μοιραστεί στα social media φωτογραφίες της με κοντό μαλλί, ενώ εκείνης είναι χαρακτηριστικό το μακρύ μήκος. Έκανε δύο βιοψίες, μετά την κολονοσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε, το φθινόπωρο του 2017.

Η θεραπεία

Όταν η διάγνωση επιβεβαιώθηκε, υποβλήθηκε αμέσως σε ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες διάρκειας έξι εβδομάδων. Η μητέρα δύο παιδιών δηλώνει χαρούμενη, που κατόρθωσε να γλιτώσει την επέμβαση και να διατηρήσει έτσι τη φυσιολογική λειτουργία του σφικτήρα της.

Παραδέχεται, ωστόσο, ότι έπρεπε να ξεπεράσει την ντροπή που ένιωθε όταν μιλούσε με τους γιατρούς της για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην απόκρυφη περιοχή. Τώρα, επιθυμεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να σώσουν τις ζωές τους ελέγχοντας για τυχόν ανησυχητικά σημάδια αυτής της μορφής καρκίνου, που είναι σε μεγάλο βαθμό ιάσιμος.

«Αν κάτι δεν σας πηγαίνει καλά, ακούστε το σώμα σας και μιλήστε στον γιατρό σας. Μην το αφήνετε. Είναι ένας ιάσιμος καρκίνος, ας αντιμετωπιστεί νωρίς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved