Η μάχη της… ζακέτας για ΜακΚουίν και Τομ Φορντ
Hollywood

Η μάχη της… ζακέτας για ΜακΚουίν και Τομ Φορντ

Μια συλλογή από ζακέτες έγινε η αφορμή για μήνυση στον οίκο του Τομ Φορντ από τον γιο του Στιβ ΜακΚουίν.

Συγκεκριμένα ο Τσαντ ΜακΚουίν κατηγορεί τον σχεδιαστή Τομ Φορντ για προσπάθεια εκμετάλλευσης της φήμης του πατέρα του και αξιώνει αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.
Στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς του στα '70s, o Μακ Κουίν θεωρήθηκε εκτός από μεγάλο υποκριτικό ταλέντο και ένας από τους πιο κομψούς άντρες του κινηματογράφου, κερδίζοντας μια διαχρονική θέση μεταξύ των στιλιστικών ινδαλμάτων.


Οι ζακέτες ήταν μεταξύ πολλών ρούχων που ο Στιβ Μακ Κουίν ανέδειξε ως τάση, αλλά ο Τομ Φορντ δεν εμπνεύστηκε απλά από το στιλ του ηθοποιού. Ο σχεδιαστής πουλά έναντι 1000 ή και 2000 ευρώ, ζακέτες που ονομάζονται Steve McQueen cardigan και αυτό προκάλεσε την οργή του Τσαντ, ο οποίος κατέθεσε την αγωγή, ισχυριζόμενος ότι η σειρά ρούχων παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματά του και κάνει εμπορική χρήση του ονόματος του πατέρα του χωρίς άδεια.

Επίσης μέσω της αγωγής ζητά να αποδοθούν στην οικογένεια όλα τα κέρδη τους καθώς και 2 εκατ. δολάρια για βλάβες.
Να αναφέρουμε πως ο οίκος Τομ Φορντ δεν έχει απαντήσει και δεν έχει σχολιάσει την αγωγή, ωστόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημά του αφαίρεσε το όνομα του ηθοποιού από την περιγραφή της ζακέτας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved