Η Kim Kardashian «κολάζει» με το αποκαλυπτικό της κορμάκι - Σέξυ κι όποιος αντέξει
Hollywood

Η Kim Kardashian «κολάζει» με το αποκαλυπτικό της κορμάκι - Σέξυ κι όποιος αντέξει

Η Kim Kardashian ποζάρει με sex appeal και ρίχνει το Instagram.

Η διάσημη reality star επέλεξε να προωθήσει τη νέα επαγγελματική δραστηριότητα της αδερφής της Kortney, η οποία δημιούργησε lifestyle site, με προτάσεις ομορφιάς και όχι μόνο.

Η διασημότερη Kardashian φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό μεταλλικό κορμάκι, σε ροζ απόχρωση, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία. Η πόζα της μάλιστα ήταν τέτοια που προκαλούσε από χιλιόμετρα. Σαφώς, οι εκατομμύρια followers της την αποθέωσαν, τόσο με τα σχόλια τους όσο και με τα αμέτρητα likes που φτάνουν περίπου το 1.5 εκ.

Η ίδια προσέχει πολύ την σιλουέτα της, κάνοντας διατροφή, γυμναστική και όχι μόνο! Ωστόσο, αποτελεί διακαή πόθο πολλών αντρών, ενώ αρκετές γυναίκες επιθυμούν αυτό το είδος σωματότυπου.

Η Kim Kardashian ετοιμάζεται, επίσης, σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο, να υποδεχτεί το τέταρτο παιδάκι της, το οποίο θα έρθει στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και είναι αγοράκι. Βέβαια, ούτε η Kim ούτε ο Kanye έχουν επιβεβαιώσει τα νέα, τα οποία αποτελούν ρεπορτάζ του περιοδικού US Weekly, ενώ θυμίζουμε πως και το τρίτο παιδί του ζευγαριού και δεύτερη κόρη του, η Chicago ήρθε επίσης μέσω παρένθετης πριν από ένα χρόνο περίπου.

Δείτε τη φωτογραφία της.

Kim Kardashian
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved