Game of Thrones: Ο «Χειμώνας» φέρνει το τέλος
Hollywood

Game of Thrones: Ο «Χειμώνας» φέρνει το τέλος

Σπάζοντας το ρεκόρ τηλεθέασης και downloads στο internet, η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του πλανήτη Game Of Thrones, οδεύει προς την όγδοη και τελευταία σεζόν της. Και, όπως είναι φυσικό, είναι το πιο πολυαναμενόμενο φινάλε όλο των εποχών.

Η αλήθεια είναι πως τίποτε δεν κατάφερε να περάσει τα στεγανά του ΗΒΟ σχετικά με όσα πρόκειται να συμβούν. Αλλά υπάρχουν πληροφορίες για μια μάχη που όμοια της δεν θα έχουμε δει ξανά στο σίριαλ - ή και γενικότερα.

Οι πληροφορίες του Independed θέλουν το προσωπικό να δούλεψε επί 55 ημέρες για αυτή τη συγκεκριμένη μάχη. Ο Peter Dinklage δήλωσε πως η συγκεκριμένη σκηνή «θα κάνει τη "Μάχη των Μπάσταρδων" να μοιάζει με θεματικό πάρκο».

Είναι το πιο πολυαναμενόμενο φινάλε όλο των εποχών

«Ήταν η πιο δυσάρεστη εμπειρία που είχα στο σίριαλ» δήλωσε ο Iain Glen (Jorah Mormont). «Ένα πραγματικό τεστ, πολύ δύσκολο (σ.σ. τις ημέρες του γυρίσματος). Έπεφτες να κοιμηθείς στις 7.00 το πρωί και, όταν σηκωνόσουν το μεσημέρι, ένιωθες τόσο εξουθενωμένος που δεν μπορούσες να κάνεις τίποτε, ενώ στη συνέχεια έπρεπε να πας στο γύρισμα. Δεν έχεις ζωή πέρα από αυτό». Ο θηριώδης Rory McCann (Τhe Hound) είπε πως όλοι προσεύχονταν να μη χρειαστεί να γυρίσουν ξανά τις συγκεκριμένες σκηνές της μάχης, την οποία το προσωπικό ονόμασε «Η Μακριά Νύχτα». Ο Liam Cunningham (Davos) δήλωσε πως άκουσε κάποιους από το προσωπικό να λένε μεταξύ τους πως έκαναν 40.000 βήματα την ημέρα.

Είναι το πιο πολυαναμενόμενο φινάλε όλο των εποχών

Ο σκηνοθέτης Miguel Sapochnik ήταν ο εκλεκτός για να γυρίσει το συγκεκριμένο επεισόδιο και ήταν εκείνος που «κουνούσε την μπαγκέτα» σε μια από τις πιο επικές μάχες που έχουν γυριστεί στη σειρά, τη «Μάχη των Μπάσταρδων».

Ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι και θα ανέβει στον πολυπόθητο θρόνο; Το ΗΒΟ φρόντισε να ρίξει στάχτη στα μάτια των παπαράτσι που κυνηγούσαν την πιο αποκλειστική είδηση στα χρονικά των σίριαλ. «Υπήρχαν φορές που οι παπαράτσι ήταν στα πιο απίθανα σημεία, ακόμη και σε γερανούς κατασκευής, δηλώνουν οι παραγωγοί. «Ήταν παντού, προσπαθώντας να βρουν τι πραγματικά συνέβαινε. Αλλά ήταν μια κατάσταση στην οποία δεν υπήρχε κανένα χαρτί με σενάριο στο set. Η ομάδα παραγωγής φρόντισε να διασφαλίσει πως κανείς δεν θα γνώριζε τι συνέβαινε, και τα κατάφεραν, όπως το κάνουν γενικά στη σειρά» συμπληρώνουν.

Ο Lain Glen αποκάλυψε πως οι παραγωγοί δεν επέτρεπαν να υπάρχει τίποτε σε χαρτί. «Όλα ήταν σε Ipads με διαφορετική διαβάθμιση ασφαλείας, που σου επέτρεπε να συνεχίσεις (με κωδικούς).

Αυτό προκάλεσε προβλήματα στους ηθοποιούς, πρέπει να πω». Περαιτέρω προβλήματα είχαν και οι παπαράτσι, ακόμη και όταν εξασφάλιζαν ανεμπόδιστη θέα στα γυρίσματα. Κι αυτό γιατί γυρίστηκαν πολλές ψεύτικες σκηνές από το τέλoς της σειράς. Ο εκ των σκηνοθετών David Nutter επιβεβαίωσε όχι μόνο πως γύρισε ψεύτικες σκηνές, αλλά και πως γνώριζε ποιες είναι οι αληθινές και ποιες όχι.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved