Η Rita Wilson απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
Hollywood

Η Rita Wilson απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, παραγωγός και ακτιβίστρια, η Rita Wilsonείναι μια δυναμική γυναικά και μια star με δικό της πλεόν αστέρι.

Δίπλα της, στη σημαντική αυτή στιγμή αναγνώρισης της αξίας της συζύγου του, βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός Tom Hanks, καθώς και η επιστήθια φίλη της Julia Roberts.

«Αυτός ο δρόμος συγκεντρώνει ανθρώπους απ’ όλον τον Κόσμο που έρχονται για να περπατήσουν πάνω στη Λεωφόρο, τα αστέρια της οποίας τους κάνουν να ονειρεύονται πώς είναι να ζει κανείς στο Χόλιγουντ», ανέφερε η Ουίλσον κατά την ομιλία της.

Ο Τοm Hanks δήλωσε γεμάτος υπερηφάνια: «Εχει ένα κύριο χαρακτηριστικό που οποιοσδήποτε από εμάς θα το ζήλευε. Ολοι γνωρίζουμε πόσο της αξίζει το γεγονός ότι περνάει στην αιωνιότητα μέσα από το αστέρι της εδώ στην Λεωφόρο των Αστέρων».

Η ίδια τόνισε με συγκίνηση στην ομιλία της:

«Αυτό είναι το σπίτι μου. Το Χόλιγουντ, της Καλιφόρνιας. Ο πατέρας μου κατάφερε να αγοράσει ένα σπίτι εδώ με το μισθό που λάμβανε ως μπάρμαν, και όπως πολλές άλλες γυναίκες εκείνη την εποχή, η μητέρα μου μας έφτιαχνε το φαγητό και τα ρούχα μας. Αυτή η πόλη έχει δώσει τόσα πολλά σε μένα και την οικογένειά μου. Αυτή η πόλη, το σπίτι μου, μου επέτρεψε να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Με οδήγησε στο να γνωρίσω την αγάπη της ζωής μου, τον Τομ Χάνκς και με ευλόγησε με τα παιδιά μας».

Δείτε τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved