Η «κατάρα» του … «Μπέβερλι Χιλς»
Hollywood

Η «κατάρα» του … «Μπέβερλι Χιλς»

Όσοι είναι πάνω από 30 χρονών, σίγουρα θυμούνται στην σειρά «Μπέβερλι Χιλς» που σημάδεψε τα εφηβικά τους χρόνια.

Αυτή η σειρά, όμως, σημάδεψε και τους πρωταγωνιστές, καθώς το μέλλον δεν ήταν καλό για όλους.

Όλοι οι ηθοποιοί αντιμετώπισαν προβλήματα τόσο στην καριέρα τους, όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για «κατάρα» του «Μπέβερλι Χιλς».

Η παρέα των συμμαθητών κράτησε σε πολλούς συντροφιά. Άλλωστε, ποιος δεν ταυτίστηκε εκείνη την εποχή με την Μπρέντα, την Ντόνα, την Άντρεα, τον Μπράντον, την Κέλι, τον Στιβ, τον Ντέιβιντ και τον Ντίλαν;

Μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς, ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο και ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά. Κάποιοι από αυτούς δεν έκαναν την καριέρα που ονειρεύτηκαν, καθώς ο ρόλος τους στην σειρά του … στιγμάτισε και τους ακολουθούσε σε όλη τους την πορεία.

Τριάντα χρόνια μετά το τέλος του Μπέβερλι Χιλς, ανακοινώθηκε η επιστροφή της. Μια επιστροφή, που περίμεναν με αγωνία, όχι μόνο οι πρωταγωνιστές, αλλά και όλοι όσοι παρακολουθούσαν και ταυτίστηκαν εκείνη την εποχή με τις ιστορίες των ηρώων.

Και ενώ, ετοιμαζόντουσαν να μπουν στο στούντιο έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Λουκ Πέρι μπαίνει στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο όπου τελικά έχασε τη μάχη.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι ηθοποιοί θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την επιστροφή της θρυλικής σειράς.

Όλοι οι ηθοποιοί έχουν κοινά σημεία, πρώτον την αγάπη τους για την σειρά που τους ανέδειξε παρά τις επιπτώσεις που μπορεί να είχε στη ζωή τους, αλλά και τις δυσκολίες που έχει ο καθένας του αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved