Σάλος μετά τη σκηνή σεξ της Arya στο Game of Thrones - Η απάντηση της ηθοποιού
Hollywood

Σάλος μετά τη σκηνή σεξ της Arya στο Game of Thrones - Η απάντηση της ηθοποιού

Η Arya Stark στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones αποφάσισε ότι θέλει να κάνει σεξ με τον Gendry μιας και μπορεί να είναι η τελευταία νύχτα τους λόγω του πολέμου με τους White Walkers.

Ωστόσο, η εν λόγω σκηνή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια σε fans της σειράς, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, αφού την παρακολουθούσαν να μεγαλώνει μέσα από τις οθόνες τους από την ηλικία των 11 χρόνων.

Η ηθοποιός Maisie Williams τοποθετήθηκε επί του θέματος κάνοντας την εξής δήλωση στο Entertainment Weekly:

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Ήμουν σε φάση, "Ναι, καλό". Και μετά λέω "Ω, γαμ…!" Και έτσι κάλεσα την Sophie Turner, (η οποία που υποδύεται την αδερφή της, Sansa Stark) και μου είπε: "Το διάβασες, ε;". Και εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη.

Όταν άρχισα να διαβάζω το σενάριο και έφτασα στο σημείο αυτό, σκέφτηκα: "Ω, όχι. Πρέπει πράγματι να το κάνουμε. Πότε θα γίνει το γύρισμα; Πρέπει να πάω στο γυμναστήριο. Πρέπει να φτιάξω μια λίστα με πολλά πράγματα που πρέπει να κάνω».

Η σκηνή αυτή κακοχαρακτηρίστηκε, κι αυτό γιατί ο Gendry αποτελεί έναν από τους πιο αγνούς και ευγενικούς χαρακτήρες του show.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved