«Beverly Hills 90210»: Η πρώτη φωτογραφία των συντελεστών για το remake και η απουσία του Luke Perry
Hollywood

«Beverly Hills 90210»: Η πρώτη φωτογραφία των συντελεστών για το remake και η απουσία του Luke Perry

Τελικά, το remake της θρυλικής νεανικής σειρά των '90s, «Beverly Hills 90210» παίρνει σάρκα και οστά μιας και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, είναι γεγονός! 

Με εξαίρεση την πρόσφατη απώλεια του Luke Perry ο οποίος υποδυόταν τον (Ντίλαν), η αγαπημένη παρέα του Μπέβερλι Χιλς, ενώθηκε ξανά και μάλιστα με μεγάλη όρεξη για δουλειά.

Η Γκάμπριελ Κάρτερις που τη θυμάστε ως Άντρεα ανήρτησε ένα post με τους αρχικούς πρωταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης και της Σάνεν Ντόχερτι, της γνωστής σε όλους μας Μπρέντα, η οποία ήταν και η τελευταία ηθοποιός που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο remake του σίριαλ.

Φυσικά, το άγχος και η αγωνία όλων είναι πολύ μεγάλο, ειδικά εκείνων που ήταν θαυμαστές της σειράς οι οποίοι τη δεκαετία του '90 γνώριζαν τεράστια επιτυχία.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασαν οι συντελεστές, στην οποία είναι έντονη η απουσία του αξέχαστου Luke Perry. τλεϊ (Μπράντον), Τζένι Γκαρθ (Κέλι), Ίαν Ζίρινγκ (Στηβ), Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα) και Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ).

Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» είχαν συνολικά 10 σεζόν, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 1990 και το τελευταίο τον Μάιο του 2000.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved