Πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «CATS», κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση τριών ανήλικων κοριτσιών
Hollywood

Πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «CATS», κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση τριών ανήλικων κοριτσιών

Aπό τη λαμπερή σκηνή του Γουέστ Εντ στα σκοτεινά κελιά των φυλακών θα πρέπει να προσαρμοστεί ένας από τους κορυφαίους χορευτές του Βασιλικού Μπαλέτου της Βρετανίας και πρωταγωνιστής μιούζικαλ, όπως το “CATS”, αν επιβεβαιωθεί η ενοχή του για τη σεξουαλική παρενόχληση τριών κοριτσιών ηλικίας κάτω των 14 ετών.

Ο 61χρονος Στίβεν Μπίγκλι, ο οποίος μεσουρανούσε στον κλασικό χορό στα 70s και τα 80s, κατηγορείται για 12 σεξουαλικές επιθέσεις σε τρία ανήλικα κορίτσια σε διαφορετικές ημερομηνίες, από το 1998 έως το 2010.


Ο φημισμένος καθηγητής χορού και χορογράφος, που έκανε 25 ετή καριέρα ανά τον κόσμο και κάποτε είχε ακόμα και δική του σχολή μπαλέτου στην Ιαπωνία, βρισκόταν για καιρό στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, μέχρι που την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία του Σάσεξ απήγγειλε επισήμως κατηγορίες σε βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 16 Μαΐου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του, ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε μονάχα την επίσημη απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του.

Ο Μπίγκλι μπήκε στο Βασιλικό Μπαλέτο της Βρετανίας όταν ήταν έφηβος και σύντομα πήρε τον ρόλο του επικεφαλής, τον οποίο κράτησε 14 χρόνια, πρωταγωνιστώντας σε κλασικά έργα, όπως «Η λίμνη των κύκνων», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και «Καρυοθραύστης».


Το 1979 σε γκαλά του Βσιλικού Μπαλέτου χόρεψε το «Βοhemian Rhapsody» με τον Φρέντι Μέρκιουρι, ενώ το 1982 ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Οlivier. Εκτός από τη συμμετοχή του στο «Cats», υποδύθηκε και τον Ρόκι στο «Rocky Horror Show» ενώ στην ταινία «Καρυοθραύστης» έπαιξε στο πλευρό της Τζόαν Κόλινς.


Ένα από τα πολλά highlights της καριέρας του όπως αναφέρει η Espresso ήταν η συμμετοχή του στο σόου για τα 80ά γενέθλια της βασιλομήτωρος, ενώ στο πέρασμα του από τη σκηνή μπαλέτου της Νέας Υόρκης είχε λάβει εντυπωσιακή κριτική από τους «New York Times».

Aπό τη λαμπερή σκηνή του Γουέστ Εντ στα σκοτεινά κελιά των φυλακών
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved