Συγκλονίζει η Κάιλι Μινόγκ – Ο καρκίνος που της στέρησε τη μητρότητα
Hollywood

Συγκλονίζει η Κάιλι Μινόγκ – Ο καρκίνος που της στέρησε τη μητρότητα

Η 50χρονη σταρ 14χρόνια μετά την διάγνωση του καρκίνου αναρωτιέται πως θα ήταν η ζωή της αν είχε γίνει μητέρα.

Σε ηλικία 36χρόνων ο καρκίνος στο στήθος στέρησε στην Κάιλι Μινόγκ μια για πάντα το όνειρο της μητρότητας και σε συνέντευξη της στο «Sunday Times» μίλησε για τον τρόπο με τον οποίον άλλαξε τη ζωή της μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

«Ημουν 36 ετών όταν διαγνώστηκα. Ρεαλιστικά μιλώντας, ήταν ήδη αργά» ανέφερε η Αυστραλή τραγουδίστρια, εξηγώντας παράλληλα πως η απόκτηση παιδιού δεν ήταν τότε στα σχέδια της, αλλά το γεγονός αυτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της.


«Δεν θέλω να το υπεραναλύω, όμως αναρωτιέμαι ακόμα πώς θα ήταν. Ολοι λένε ότι υπάρχουν επιλογές, όμως δεν ξέρω. Είμαι πλέον 50 και πιο χαλαρή με τη ζωή μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω μετανιώσει για πράγματα, αλλά θα μου ήταν πολύ δύσκολο να προχωρήσω, αν το είχα κατατάξει στα πράγματα για τα οποία μετανιώνω. Προσπαθώ να το φιλοσοφώ όσο μπορώ. Πρέπει να αποδέχεσαι πού βρίσκεσαι και να προχωράς» σημείωσε.


Η μικροσκοπική ποπ σταρ στη συνέντευξή της μίλησε και για τον νέο σύντροφο της, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του βρετανικού «GQ» Πολ Σόλομονς, λέγοντας ότι έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπό του. «Είναι ένας αστείος, ταλαντούχος τύπος. Εχει μια κανονική δουλειά. Είναι αξιαγάπητος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved