Ο Seal είναι τρελαμένος με την Σαρλίζ Θερόν
Hollywood

Ο Seal είναι τρελαμένος με την Σαρλίζ Θερόν

Ο διάσημος τραγουδιστής και πρώην άντρας της Χάιντι Κλουμ μαγεύτηκε από την ομορφιά της Σαρλίζ Θερόν και θέλει να βγει ραντεβού μαζί της.

Η 43χρονη σταρ του Χόλιγουντ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει «σοκαριστικά διαθέσιμη» και ήδη υπάρχει ο πρώτος ενδιαφερόμενος. Πολλοί είναι βέβαια, απλά αυτός τυχαίνει να είναι γνωστός.


Ο λόγος για τον Seal, τον πρώην άντρα της Χάιντι Κλουμ. Αρχικά οι δύο τους συναντήθηκαν στο «Whitby hotel» της Νέας Υόρκης, στο οποίο και οι δύο είχαν καταλύσει για δουλειά.


«Έπεφταν συνεχώς ο ένας πάνω στον άλλον και ο Seal ήταν πολύ γοητευτικός. Είναι ήρεμος τύπος και δεν είχε πρόβλημα να της συστηθεί. Όταν μίλησαν ο ένας με τον άλλον, υπήρχε χημεία» αναφέρει στη «Mirror» αυτόπτης μάρτυρας.
Μάλιστα, ο 50χρονος τραγουδιστής, φέρεται ότι είναι έτοιμος να της ζητήσει ραντεβού μόλις επιστρέψουν στο Λος Άντζελες, καθώς γνωρίζει καλά ότι η ηθοποιός είναι single. Άλλωστε η ίδια το… φωνάζει, δε μπορεί να χάνει και τα τυχερά της. Σε δηλώσεις της είχε υποστηρίξει πως είναι μόνη εδώ και καιρό, διαψεύδοντας έμμεσα ότι έχει σχέση με τον Μπραντ Πιτ.


«Είμαι μόνη εδώ και δέκα χρόνια, πολύ καιρό. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να παρέμβει» είχε πει στο «Entertaiment tonight», προσθέτοντας ότι είναι πλέον έτοιμη για σχέση. Ο Seal, από την πλευρά του, μετά την έκδοση του διαζυγίου του το 2014 από τη Χάιντ Κλουμ, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δεν έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα με κάποια σχέση του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved