Η Κουβανή που έβαλε… φωτιά στο γάμο του 007
Hollywood

Η Κουβανή που έβαλε… φωτιά στο γάμο του 007

Η Άννα ντε Άρμας, το νέο bond girl που συχνά πυκνά εμφανίζεται ολόγυμνη στις ταινίες δήλωσε ότι ερωτεύεται τους συμπρωταγωνιστές της.

Μάλιστα, έχει ξεσπάσει φημολογία ότι έχει δημιουργήσει πρόβλημα και στον γάμο του Ντάνιελ Κρεγκ έπειτα από αυτή τη δήλωση της, αφού η σύζυγος του κινηματογραφικού Τζέιμς Μποντ, Ρέιτσελ Βάις, νιώθει να… απειλείται!


Η 31χρονη Κουβανή είναι ιδιαίτερα προκλητική όταν εμφανίζεται σε ταινίες όπως οι «Blade Runner 2049», «Blind Alley» και «Sex, party and lies» και μάλιστα κάποιες σκηνές της έχουν ανέβει αυτούσιες σε πορνογραφικά σάιτ.


«Ερωτεύομαι διάφορους ανθρώπους και τώρα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ξέρω ήδη τι πρόκειται να γίνει» δήλωσε στη Sun. Έσπευσε όμως να προσθέσει ότι ο έρωτας είναι «φευγαλέος», καθώς φεύγει «σε δυο μήνες», όταν τελειώσουν και τα γυρίσματα.
Τι συμβαίνει όμως όταν η Αρμας, που έχει πίσω της ένα διαζύγιο με τον Ισπανό ηθοποιό Μαρκ Κλοτέτ, γυρίζει τη μια ταινία μετά την άλλη με τον ίδιο συμπρωταγωνιστή; Τελειώνει ο «έρωτας» ή παίρνει... παράταση;


H 31χρονη σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική, στα 18 της άφησε πίσω της την Αβάνα της Κούβας, τον αδελφό της και τους ακαδημαϊκούς γονείς της και πήγε στην Ισπανία έχοντας μόλις 200 ευρώ στην τσέπη της.


Πρόσφατα γύριζε μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ την ταινία «Knives out» και μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας, που θα προβληθεί τον Νοέμβριο, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Bond 25», που θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου 2020.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved