Βενσάν Κασέλ: Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στις ΗΠΑ είναι γεγονός - Πού θα πρωταγωνιστήσει; (photos)
Hollywood

Βενσάν Κασέλ: Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στις ΗΠΑ είναι γεγονός - Πού θα πρωταγωνιστήσει; (photos)

Ο Βενσάν Κασέλ είναι πολύ ενθουσιασμένος.

Ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος βιώνει ένα νέο, ευτυχισμένο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή με την κατά πολΰ νεότε­ρη του σύζυγο του, Τίνα Κουνάκεϊ, με την οποία πρόσφατα απέκτησαν μια κόρη, την Αμαζονί, ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο και στην κα­ριέρα του.

Ο Βενσάν Κασέλ -που έχει πρωτα­γωνιστήσει οκ ταινίες όπως οι «Η Συμμορία των Δώδεκα», «Μαύρος Κύκνος» και «Τζέισον Μπορν»-θα παίξει στον τρίτο κύκλο του «Westworld» κά­νοντας το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στις ΗΠΑ.

O Γάλλος ηθοποιός ετοιμάζεται πυρετωδώς και έχει μεγάλη αγωνία, με τον κύκλο του να κάνει λόγο για ενθουσιασμό και προσμονή.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Το Westworld είναι αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας. Οι δημιουργοί της είναι ο Τζόναθαν Νόλαν και η Λίζα Τζόι, ενώ το σενάριο βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 1973, που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Μάικλ Κράιτον και σε μικρότερο βαθμό στο sequel Futureworld του 1976.

Είναι η δεύτερη τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στις δύο ταινίες, με την πρώτη να είναι το Beyond Westworld του 1980. Ο Νόλαν και η Τζόι υπηρετούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Τζ. Τζ. Άμπραμς, τον Μπράιαν Μπερκ και τον Τζέρι Γουάιντραουμπ, ενώ ο Νόλαν σκηνοθέτησε το πιλοτικό επεισόδιο. Ο κάθε κύκλος αποτελείται από 10 επεισόδια.

Η σειρά παρουσιάζει μια ομάδα επιστημόνων που δημιουργεί τεχνητούς ανθρώπους και τοποθετούνται σ' ένα θεματικό πάρκο αναψυχής με θέμα την Άγρια Δύση, το Westworld. Τα όντα αυτά, οι λεγόμενοι "Οικοδεσπότες", δεν γνωρίζουν πως η ζωή τους είναι προγραμματισμένη από τρίτους. Στο Westworld πηγαίνουν πλούσιοι πελάτες με την ονομασία "Νεοφερμένοι" (γνωστοί και ως "Επισκέπτες"), οι οποίοι όντας άτρωτοι, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στο πάρκο, χωρίς να έχουν το φόβο της δολοφονίας τους από τους Οικοδεσπότες.

Το πρώτο επεισόδιο του Westworld προβλήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 2016 από το HBO και σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση πρεμιέρας από το 2014, συγκεκριμένα από το πρώτο επεισόδιο του True Detective. Η σειρά δέχθηκε θετικές κριτικές και ακολούθησε δεύτερος κύκλος, που προβλήθηκε στις 22 Απριλίου 2018. Η σειρά ανανεώθηκε για τρίτο κύκλο στις 1 Μαΐου 2018.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved