Σοκάρει η Mel B στο Instagram! To ατύχημα που κόντεψε να την τυφλώσει και το ξέσπασμά της
Hollywood

Σοκάρει η Mel B στο Instagram! To ατύχημα που κόντεψε να την τυφλώσει και το ξέσπασμά της

Η Mel B λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ακύρωση της περιοδείας των Spice Girls, κόντεψε να χάσει την όρασή της έπειτα από σοβαρή φλεγμονή στο μάτι.

Το βράδυ της Παρασκευής οδηγήθηκε εσπευσμένα με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φτάνοντας, φώναζε: «Δεν μπορώ να δω τίποτα, είμαι εντελώς τυφλή».

Αμέσως το ιατρικό προσωπικό την φρόντισε κι έτσι η 43χρονη τραγουδίστρια ένιωσε αμέσως καλύτερα.

Η ίδια λίγες μετά την περιπέτεια της υγείας της, εμφανίστηκε ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για υπερβολές, πως δεν έπαθε κάτι σοβαρό και ήταν καλά και μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που μου δίνεται. Για να ξέρετε όμως την αλήθεια, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα την περασμένη εβδομάδα, όταν τυφλώθηκα από το δεξί μάτι και έβλεπα θολά από το αριστερό. Ακόμη, κι αν ο «χαζός» Τύπος διέδωσε ότι ήμουν καλά και ότι κάτι αντίστοιχο μου είχε συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, θέλω να πω ότι ΔΕΝ ήμουν καθόλου καλά και ότι κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στο παρελθόν. Πόνεσα πάρα πολύ και ήμουν πολύ φοβισμένη», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved