Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί στο remake του Beverly Hills – Δείτε ποιες πλακώθηκαν (photos)
Hollywood

Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί στο remake του Beverly Hills – Δείτε ποιες πλακώθηκαν (photos)

Δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν καλά-καλά τα γυρίσματα για την επαναφορά του Beverly Hills και άρχισαν οι παρατηρήσεις και τα όργανα.

Ο παραγωγός Πάτρικ Σιν Σμιθ και αρκετοί σεναριογράφοι εγκατέλειψαν τη σειρά των έξι επεισοδίων, με τον ακριβή λόγο να μην έχει γίνει γνωστός. Πηγή ωστόσο υποστηρίζει ότι μια διαμάχη ξέσπασε μεταξύ δυο πρωταγωνιστριών, ενώ άλλη πηγή κάνει λόγο για δυσαρέσκεια των σεναριογράφων με ένα από τα στελέχη της σειράς.

Βέβαια, το hot θέμα είναι η διαμάχη μεταξύ των πρωταγωνιστριών, αφού αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Η επαναφορά της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 7 Αυγούστου με όλο το παλιό καστ να είναι έτοιμο, εκτός από τον ηθοποιό Λουκ Πέρι, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν λίγο καιρό.

Δείτε για ποιες κυρίες πρόκειται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του καναλιού Fοx, στη σειρά θα επανεμφανιστούν οι αρχικοί πρωταγωνιστές Τζέισον Πρίσλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Ίαν Ζίρινγκ, Γκαμπριέλ Καρτέρις, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Τόρι Σπέλινγκ στους ρόλους των Μπράντον, Κέλι, Στιβ, Άντρια, Ντέιβιντ και Ντόνα αντίστοιχα.

Το remake δεν θα είναι απλώς οι νέες περιπέτειες των παλιών πρωταγωνιστών, αφού στην σειρά θα υπάρχουν ιστορίες που αφορούν τόσο τους ρόλους τους αλλά και τους ίδιους στην πραγματικότητα.

«Σκεφτήκαμε πως θα είχε πλάκα αν ένα ολόκληρο καστ έπαιζε τον εαυτό του. Και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουν, υποδυόμενοι πιο έντονες εκδοχές του εαυτού τους, οπότε ο κόσμος θα αναρωτιέται τι είναι φανταστικό και τι όχι. Θα είναι μια μίξη από όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες με σκηνές μέσα στις σκηνές. Οπότε ο κόσμος θα δει τον Ντέιβιντ και την Ντόνα, αλλά επίσης και τους πραγματικούς ανθρώπους Τόρι και Μπράιαν και όλους του υπόλοιπους», εξήγησε η Τόρι Σπέλινγκ σε συνέντευξή της.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Ντάρεν Σταρ και τους παραγωγούς Άαρον Σπέλινγκ και E. Ντιούκ Βίνσεντ, προβλήθηκε στο Fox και αφορούσε τις περιπέτειες έφηβων μαθητών, οι οποίοι ζούσαν στις πλούσιες γειτονιές του Beverly Hills.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved