Κι όμως προσέλαβαν «προπονητή ερωτικών σκηνών» για τον James Bond (photos)
Hollywood

Κι όμως προσέλαβαν «προπονητή ερωτικών σκηνών» για τον James Bond (photos)

Oι παραγωγοί της νέας ταινίας του πιο δημοφιλούς πράκτορα ever είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη!

Οι συντελεστές λοιπόν πήραν την απόφαση να προσλάβουν «προπονητή ερωτικών σκηνών», ο οποίος θα βοηθήσει τον Daniel Craig και την παρτενέρ του Άνα Ντε Αρμάς στις σκηνές σεξ. Η παραγωγή έκανε την υπέρβαση, προκειμένου η νέα ταινία με προσωρινό τίτλο «Bond 25» να είναι άρτια και οι πρωταγωνιστές να αισθάνονται άνετα στις ερωτικές τους σκηνές.

«Όλα έχουν αλλάξει στη #ΜeΤοο εποχή και θέλουν να διασφαλίσουν ότι όλοι οι σταρ θα έχουν τη στήριξη που χρειάζονται στο πλατό και κυρίως κατά τη διάρκεια των πιο προκλητικών ερωτικών σκηνών.

Ένας συντονιστής οικειότητας βρίσκε­ται στο πλατό στα γυρίσματα αυτών των σκηνών και βοηθά τον Ντανιέλ Κρεγκ και την Ανά Ντε Αρμός να διαβάσουν το σενάριο και να σιγουρευτεί ότι οι δυο τους αισθάνονται άνετα. Είναι πρωτοποριακό και ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», ανέφερε πηγή της παραγωγής στην εφημερίδα Sun.

Η συμπρωταγωνίστριά του ωστόσο μάλλον δεν θα ντρεπόταν για τέτοιου είδους σκηνές, καθώς έχει γυρίσει ανάλογες στο παρελθόν στο πλευρό του Κιάνου Ριβς και του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Δείτε την Κουβανή καλλονή στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved