Άνθρωπος-τέρας στο Hollywood (photos)
Hollywood

Άνθρωπος-τέρας στο Hollywood (photos)

Έχει πρωταγωνιστήσει σε θρίλερ του Hollywood που έσπασαν ταμεία, έχει εμφανιστεί σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Game of Thrones», όμως όταν τον δει κανείς σε φωτογραφία, το πιο πιθανό είναι να μην τον αναγνωρίσει.

Αυτό διότι ο Ισπανός Χαβιέ Μποτέτ φοράει τε­ράστιες ποσότητες μακιγιάζ όταν δουλεύει, κα­θώς είναι ο ηθοποιός που έχει δώσει σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη σε μερικά από τα διασημότερα τέρατα.

Ο ύψους 1,98 μέτρων 41 χρόνος, σύμφωνα με το ΒΒC, πάσχει από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια, γνωστή ως σύνδρομο Marfan, η οποία του επιτρέπει να είναι εξαιρετικά ελαστικός και να κινεί με τρόπο που μοιάζει «αφύσικος» το κορμί και τα μακριά δάχτυλα του. Η ικανότητα του αποδείχτηκε «χρυσάφι», καθώς μπορεί να μεταμφιεστεί σε κινηματογραφικό τέρας και να είναι τόσο πειστικός με τις κινήσεις του, που οι θεατές να νομίζουν ότι το πλάσμα δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του υπολογιστή.

Από το 2009 που ταξίδεψε από την Ισπανία στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει τη χολιγουντιανή καριέρα του, έχει πρωταγωνιστήσει ως το «τέρας» του θρίλερ του 2018 «Slender Man», καθώς και του «Μama» το 2013. Το 2017 έπαιζε τον λεπρό στο «It» του Στίβεν Κινγκ και ετοιμάζεται να επα­νεμφανιστεί στο sequel.

Έχει υποδυθεί επίσης τρομακτικά πλάσματα στις ταινίες «The conjuring», «The Mummy», «The Revenant», «Alien» και «GOT», ενώ είχε και σύντομη εμφάνιση σε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του «Game of Thrones», όπου ενσάρκω­σε έναν από τους «απέθαντους» που κυνηγούσαν την ‘Αρια Σταρκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved