«Χτυποκάρδια» σε Roof garden και μόνο με μαγιό (photos)
Hollywood

«Χτυποκάρδια» σε Roof garden και μόνο με μαγιό (photos)

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς Spelling, Carteris και Garth απόλαυσαν δείπνο φορώντας μόνο τα μαγιό τους.

Κολλητές και εκτός μικρής οθόνης απέδειξαν ότι είναι οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς «Χτυ­ποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Η Τόρι Σπέλινγκ, η Γκάμπριελ Καρτέρις και η Τζένι Γκαρθ σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων του νέου κύκλου επεισοδίων απόλαυσαν κυριακάτικο δεί­πνο σε Roof garden του Βανκούβερ, φορώντας μο­νάχα τα μαγιό τους.

Παρότι η φωτογραφία δεν κολάκευε καμία τους πλην, ίσως, της Τζένιφερ Γκαρθ, η 46χρονη Τόρι Σπέλιννκ δεν δίστασε να την ανεβάσει στο instagram με το σχόλιο «κυριακάτικο οικογενειακό δείπνο. Στη φωτογραφία οι τρεις γυ­ναίκες ποζάρουν αμακιγιάριστες πίσω από ένα στρωμένο τραπέζι λίγο πριν από το φαγητό, με φόντο τους ουρανοξύστες της πόλης, δείχνοντας απολύτως συμφιλιωμένες με τα σημάδια που έχει αφήσει πάνω τους ο χρόνος.

Τις περισσότερες «απώλειες» μετράει χωρίς αμφιβολία η 46χρονη Σπέλινγκ, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τη λυγερόκορμη Ντόνα των 90s, καθώς οι πέντε εγκυμοσύνες έχουν ταλαιπωρή­σει αρκετά το σώμα της.

Ωστόσο με αρκετά παραπανίσια κιλά εμφανίζεται και η 56χρονη Καρτέρις, που υποδυόταν το αγοροκόριτσο Αντρέα στη σειρά, ενώ η πιο «καλοδιατηρημένη» όλων παραμένει η Κελί. Η 47χρονη Τζένι Γκαρθ, αν και τα τελευταία χρό­νια φαινόταν πως είχε παραμελήσει αρκετά την εμφάνιση της, με αφορμή την επιστροφή της στη σειρά, φαίνεται πως έχασε πολλά κιλά, θυμίζο­ντας αρκετά την καλλίγραμμη κοπέλα που υπο­δυόταν.

Η σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει στη μικρή οθόνη τον Αύγουστο με έξι νέα επεισόδια.

Δείτε τα κορίτσια μόνο με τα μαγιό τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved