Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή μετά την εγχείρηση (photos)
Hollywood

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή μετά την εγχείρηση (photos)

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στην πρώτη του συναυλία μετά την εγχείρηση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας στην οποία υποβλήθηκε τον Απρίλιο.

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική με τον Μικ Τζάγκερ να ξεσαλώνει πάνω στη σκηνή, κάνοντας τους χιλιάδες θεατές που τον παρακολουθούσαν δεν να απορούν που βρίσκει τόση ενέργεια στα 75 χρόνια του, πόσω μάλλον και μετά από εγχείρηση καρδιάς.

Ο Τζάγκερ, έχοντας δίπλα του τον Κιθ Ρίτσαρντς, τον Ρόνι Γουντ και τον Τσάρλι Γουότς, ερμήνευσε με πάθος μεγάλες επιτυχίες των Rolling Stones, κάνοντας παράλληλα τις χαρακτηριστικές κινήσεις του που λάτρεψαν οι θαυμαστές του, όπως να τρέχει πέρα - δώθε στη σκηνή και να χοροπηδάει ασταμάτητα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sun» η γεμάτη ενέργεια εμφάνιση του 75χρονου, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι μετά την εγχείρηση ξεκουράστηκε αρκετά, ακολούθησε πιστά την υγιεινή διατροφή που του συστήθηκε και χαλάρωσε περνώντας αρκετό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved