Ο Matthew McConaughey ξανά στην Ελλάδα για διακοπές (photos)
Hollywood

Ο Matthew McConaughey ξανά στην Ελλάδα για διακοπές (photos)

Η Ελλάδα έχει «κλέψει» την καρδιά του Matthew McConaughey.

Όπως, αρκετοί stars του εξωτερικού, έτσι και ο χολιγουντιανός ηθοποιός επέλεξε για άλλη μια φορά την χώρα μας για τις διακοπές του.

Συγκεκριμένα, ο Matthew McConaughey απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της Αντίπαρου με την οικογένειά του.

Να σας θυμίσουμε, ότι πέρυσι, ο οσκαρικός ηθοποιός είχε περάσει μέρος των διακοπών του και στη Μύκονο με την Μαριάννα Λάτση , η οποία είχε αναλάβει την ξενάγηση της οικογένειας.

Ο Matthew McConaughey επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του με τις ομορφιές της Ελλάδας. Η Αντίπαρος που έχει γίνει γνωστή από τον Tom Hanks και της ελληνικής καταγωγής συζύγου του Rita Wilson βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε καλοκαίρι, αφού αρκετοί αστέρες επιλέγουν το όμορφο νησί για να κάνουν ήσυχες διακοπές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Matthew McConaughey πριν λίγες μέρες εθεάθη στην παραλία με την μητέρα και τα δυο παιδιά του, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο 28χορνος γιος του Tom Hanks.

«Όχι, τόσο γοητευτική όσο η Μύκονος και η Σαντορίνη. Η Αντίπαρος είναι ένας παράδεισος για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και ν’ απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς τη βουή των άλλων κοσμοπολίτικων νησιών» έτσι είχε περιγράψει πέρυσι την παραμονή του στα ελληνικά νησιά ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved