Lady Gaga-Bradley Cooper: Οι φήμες περί σχέσης φουντώνουν - Ξανά μαζί στον κινηματογράφο
Hollywood

Lady Gaga-Bradley Cooper: Οι φήμες περί σχέσης φουντώνουν - Ξανά μαζί στον κινηματογράφο

Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper απασχολούν παγκοσμίως, αφού η κινηματογραφική τους συνύπαρξη πήγε τόσο καλά που εκείνοι έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι κάνουν λόγο για το νέο ειδύλλιο της showbiz.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός έχουν βγει από τις τελευταίες σχέσεις τους, με αποτέλεσμα η ταινία «A Star is born», στην οποία πρωταγωνίστησαν, να τους φέρει κοντά και να αναπτύξουν μια επικοινωνία πολύ στενή. Τόσο στενή που τα Χολιγουντιανά tabloids κάνουν λόγο για έναν έρωτα που μόλις γεννήθηκε.

Άλλωστε, οι δυο τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον, ενώ στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ανταλλάσσουν βλέμματα που κάνουν τα φωτογραφικά «κλικς» να ενισχύουν τις φήμες.

Τώρα μια νέα κοινή επαγγελματική πρόκληση φαίνεται να έχει δρομολογηθεί για εκείνους, ενώ αυτό που κάνει το θέμα πιο «πουληστερό» είναι ότι θα υποδυθούν το ζευγάρι.

Η ταλαντούχα performer, όπως υποστηρίζει το HollywoodLife, θα συμμετάσχει στην ταινία Guardians of the Galaxy 3 και θα είναι η σύντροφος του Rocket Racoon, δηλαδή του Bradley.

Oι fans και των δύο έχουν ενθουσιαστεί με το ενδεχόμενο να είναι ζευγάρι κάτι που η Marvel αντιλήφθηκε και αποφάσισε να τους κάνει ξανά κινηματογραφικό ζευγάρι.

Βέβαια, υπάρχουν κι οι κακές γλώσσες που υποστηρίζουν ότι αφήνουν να καλλιεργείται η φήμη ότι έχουν σχέση, λόγω της διαφήμισης και του καλού marketing που χαίρουν. Αλλά οι κακές γλώσσες πάντα λένε. Το θέμα είναι να δούμε τι θα αποκαλύψουν οι δικές τους γλώσσες!

Δείτε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες όσο να πεις μια πιο ερωτική διάθεση υπάρχει στο βλέμμα και στην αύρα...

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved