Διπλό χτύπημα για τη Lohan - Τι συνέβη;
Hollywood

Διπλό χτύπημα για τη Lohan - Τι συνέβη;

Κάτι δεν πάει καλά για την Lindsay Lohan, η οποία βλέπει τα πάντα γύρω της να καταρρέουν.

Διπλό το χτύπημα για τη Χολιγουντιανή σταρ, μιας και άλλαξε όνομα και χέρια το club της στη Μύκονο, ενώ παράλληλα κόπηκε και η εκπομπή της που προβαλλόταν στο MTV.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, παρελθόν αποτελεί το «Lindsay Lohan Club» στη Μύκονο, όμως ο χώρος επαναλειτουργεί με άλλο όνομα.

Ήδη το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης άνοιξε τις πόρτες του με το όνομα «Blue Marlin Ibiza».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», το club πουλήθηκε, δηλαδή «άλλαξε χέρια», ενώ η Lohan όπως αναφέρουν πηγές δεν είχε ενημερωθεί.

Την ίδια στιγμή αρκετοί φαν της ηθοποιού αλλά και της Μυκόνου παραπονιούνται μέσω των social media πως δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με κανέναν για να τους ενημερώσει.

Ήθελαν να κάνουν κράτηση, αφού γνώριζαν από την περασμένη χρονιά πως έπρεπε αρκετό καιρό νωρίτερα να κλείσουν τραπέζι.

Σύμφωνα με το Page Six, που επιχείρησε να επικοινωνήσει με το κλαμπ της στη Μύκονο, δεν λειτουργεί, ενώ ένας άλλος αριθμός τηλεφώνου που αναγράφεται στην ιστοσελίδα του παραπέμπει στο νυχτερινό κέντρο της Lohan στην Αθήνα. Στην αρχή υπήρχε ένα μυστήριο γύρω από το ξαφνικό «λουκέτο», αφού ούτε η ίδια η Lohan έδινε κάποια απάντηση.

Όμως, το Trip Advisor, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος στον κόσμο, άλλαξε το όνομα της λέσχης σε «Lohan beach house - Closed», σχολιάζοντας πως η ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με την κατάσταση του club για το αν υπάρχει ακόμα ή αν βρίσκεται σε ανακαίνιση.

Τελικά τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, αφού αποτελεί πια παρελθόν. Στην αρχή η 32χρονη ηθοποιός έσπευσε να απαντήσει μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram στο δημοσίευμα του Page Six, συμβουλεύοντας τους δημοσιογράφους «να γράψουν κάτι αληθινό για αλλαγή».

Ωστόσο, ανέφερε πως ετοιμάζει opening σε πολλές χώρες του κόσμου. Στη συνέντευξη της στους «New York Times», πέρσι, η εκκεντρική Lindsay, που αγαπούν να μισούν οι παπαράτσι, προσπαθούσε να πλασαριστεί ως η νέα και βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού της, αφοσιωμένη στα επιχειρηματικά της σχέδια στα δύο πιο αγαπημένα της μέρη στον κόσμο: τη Μύκονο και το Ντουμπάι. Ωστόσο, η «πτώση» της δεν άργησε να έρθει. «Κόπηκε» η εκπομπή της στο MTV, μετά τις εξαιρετικά χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ και το beach bar της στο «νησί των, ανέμων» αποτελεί παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved