Nicolas Cage: Είναι στην Κύπρο και έχει μετατρέψει το νησί σε… χολιγουντιανά στούντιο! (photos)
Hollywood

Nicolas Cage: Είναι στην Κύπρο και έχει μετατρέψει το νησί σε… χολιγουντιανά στούντιο! (photos)

Αυτό που έζησε η Κύπρος την περασμένη εβδομάδα ήταν σίγουρα πρωτόγνωρο.

Η αρχή έγινε όταν ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λάρνακας γέμισε από βαν και τροχόσπιτα που είχαν ως προορισμό το χωριό Μάμμαρι της Λευκωσίας, που ήταν ο πρώτος σταθμός των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Nicolas Cage.

Η πλατεία του χωριού, στη συνέχεια, γέμισε από τα εν λόγω βαν, αλλά και από το συνεργείο της μεγάλης παραγωγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα θα έχουν διάρκεια έξι εβδομάδων και θα γίνουν εξ ολοκλήρου στην Κύπρο με παραγωγή 160 ατόμων από χώρες όπως Αμερική, Αυστραλία, Ταϊλάνδη. Στην ομάδα παραγωγής περιλαμβάνονται και 80 Κύπριοι.

Ο 55χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, έφτασε στο νησί της Αφροδίτης στις 21 Ιουνίου και από πολύ νωρίς φρόντισε να κάνει την παρουσία του αισθητή.

Με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο, γευμάτισε σε γνωστά εστιατόρια ενώ εθεάθη ακόμα και σε γνωστή ταβέρνα της Λάρνακας όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το πατροπαράδοτο οφτό κλέφτικο. Όσον αφορά τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας του «Jiu Jitsu» που έγιναν στο χωριό Μάμμαρι, οι πρώτες σκηνές γυρίστηκαν σε απομονωμένες σπηλιές κοντά στη νεκρή ζώνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved