Χαμός με τον Russell Crowe! Αποχώρησε εκνευρισμένος από εκπομπή – Τι συνέβη; (Video)
Hollywood

Χαμός με τον Russell Crowe! Αποχώρησε εκνευρισμένος από εκπομπή – Τι συνέβη; (Video)

Η αλήθεια είναι πως ο Russell Crowe δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκρήξεις.

Αυτή τη φορά όμως ο Χολιγουντιανός ηθοποιός «βγήκε» έξω τα ρούχα του και αποχώρησε με εκνευρισμό από εκπομπή αμέσως μετά τον πρόλογο του παρουσιαστή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Russell Crowe ήταν έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις του παρουσιαστή Ricky Camilleri για την εκπομπή Build μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, για το νέο του ρόλο.


«Το 1996, ένα ψυχικό δηλητήριο απελευθερώθηκε στη χώρα αυτή: το Fox News. Ο δημιουργός και ο διευθύνων σύμβουλός του, Ρότζερ Άιλς προσέφυγε σε κάλυψη θεμάτων με τρόπο τύπου τάμπλοιντ, εξωφρενικές δεξιόστροφες απόψεις προσκεκλημένων, ξενοφοβία και είχε μια ακλόνητη πεποίθηση να καθοδηγήσει τη συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να γίνει η πιο επιτυχημένη στη χώρα.

Έχει επίσης εκφοβίσει πολιτικούς, δημοσιογράφους, εργαζόμενους και γυναίκες. Λοιπόν όχι μόνο εκφόβιζε τις γυναίκες, τις εκμεταλλεύτηκε, επιτέθηκε, χτύπησε, εκβίασε και μερικοί θα έλεγαν ότι βίασε (αυτές τις γυναίκες) Ο Άιλις ήταν άρρωστος και η νέα σειρά του Showtime “The Loudest Voice” δεν κρατάει απόσταση από αυτό», είπε ο παρουσιαστής.

Αυτός ο πρόλογος ήταν αρκετός ώστε ο πρωταγωνιστής να αποχωρήσει γεμάτος νεύρα και ένταση. «Έτρεξε οργισμένος μόλις άκουσε τον πρόλογο, φώναζε στους ανθρώπους που ήταν εκεί και έπειτα απλώς βγήκε έξω στο δρόμο», αναφέρει πηγή στο Page Six. Έπειτα θέση στο περιστατικό πήρε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, ο οποιός απέρριψε τους ισχυρισμούς.


«Αυτό δεν είναι αληθές. Ο Russell δεν ”φρίκαρε” και δεν «ξέσπασε». Απλώς αποφάσισε να μην κάνει τη συνέντευξη μετά την εισαγωγή του παρουσιαστή. Ο Crowe δέχθηκε τη συγγνώμη των συντελεστών της εκπομπής», είπε.

Όσο για την παραγωγή της εκπομπής; Με τη σειρά της έδωσε τέλος στο εν λόγω σκηνικό με επίσημη ανακοίνωση.

«Η εμπειρία μας με τον Russell στο στούντιο μας ήταν εντάξει. Δεν υπήρξε “νευρική κρίση”. Δεν υπήρξε εχθρότητα. Απλά επέλεξε να μην πάει στη σκηνή φοβούμενος ότι είχαμε μια προκατάληψη. Αυτή ήταν πραγματικά η έκβαση».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved