Bono: Πριν τη Μύκονο στην Ύδρα (photos-video)
Hollywood

Bono: Πριν τη Μύκονο στην Ύδρα (photos-video)

Είναι λάτρης της Ελλάδας και στην Ύδρα έχει έρθει αρκετές φορές ινκόγκνιτο. Ο Bono των U2 την περασμένη Παρασκευή έφτασε και πάλι στο αγαπημένο του νησί, αυτή τη φορά προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο της ανιψιάς του.

Συνοδευόταν από τη σύζυγο του Αλί και τα τέσσερα παιδιά τους και το μεσημέρι του Σαββάτου πήγαν κατευθείαν σε εστιατόριο στα Κανόνια, όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο γλέντι.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν τον είδα να μπαίνει ξαφνιάστηκα γιατί κανείς δεν μας είχε πει το παραμικρό. Είναι πολύ χαλαρός και φιλικός και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όλα τα γκαρσόνια του μαγαζιού», εξηγεί ο ιδιοκτήτης ο οποίος μάλιστα ρώτησε τον ίδιο πώς αποφάσισαν να κάνουν το γλέντι στο μαγαζί του.

«Μου εξομολογήθηκε, καθώς μιλήσαμε αρκετά, ότι η ιδέα να γίνει το γλέντι του γάμου στο "Sunset" ήταν δική του καθώς έχει έρθει αρκετές φορές στο νησί, χωρίς όμως να τον καταλάβει κανένας».

Όσο για το μενού και τι δοκίμασε ο Bono, ο ιδιοκτήτης είπε στο περιοδικό Gala.

«Δοκίμασε τα πάντα, αλλά το πιάτο που τον ξετρέλανε, και μάλιστα ζήτησε και δεύτερη μερίδα, ήταν τα τσιγαρομπουρέκια, που είναι ντόπια συνταγή, τα δικά μας τυροπιτάκια».

Ο Bono κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησε, με τον έναν από τους γιους του να τον συνοδεύει με την κιθάρα του. Την επομένη η οικογένεια αναχώρησε από το νησί. Δεν έγινε γνωστό αν έμειναν σε κάποια από τις βίλες στην Ύδρα ή ήρθαν με το σκάφος τους, το 60 μέτρων «Kingdom Come».

Πάντως, λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Bono και ο φίλος του και κιθαρίστας του συγκροτήματος των U2, Edge, συναντήθηκαν στο χωριό Εζέ, στη Γαλλία, με την οικογένεια Ομπάμα, οι οποίοι είχαν κάνει μια στάση στη Νίκαια προτού επισκεφτούν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν στο σπίτι τους, στη λίμνη Κομό στην Ιταλία.

Δείτε τον στα σοκάκια της Μυκόνου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved