Ο γόης των «Ντιουκς» ντύθηκε γαμπρός σε… στάβλο (photos)
Hollywood

Ο γόης των «Ντιουκς» ντύθηκε γαμπρός σε… στάβλο (photos)

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Ντιουκς», Τζον Σνάιντερ παντρεύτηκε την εδώ και καιρό αγαπημένη του Αλίσια Άλεν σε έναν στάβλο στη Λουιζιάνα.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει από το διαζύγιο του με την πρώην σύζυγό του. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε στο να ανταλλάξει όρκους αγάπης και πίστης με τη σύντροφό το, με μια πρωτότυπη τελετή.

Ο 59χρονος γόης της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού «People», σκοπεύει να κάνει και επίσημο γάμο με την Αλίσια Άλεν, όταν ολοκληρώσει τη διαδικασία με την πρώην του Ελβίρα Σνάιντερ, με την οποία... προσπαθεί να χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, έπειτα από 21 χρόνια γάμου.

Η 49χρονη Αλίσια Άλεν, αν και δεν παντρεύτηκε νομίμως τον ηθοποιό, έδειχνε ενθουσιασμένη , κάνοντας λόγο για μια «φανταστική γιορτή», έναν «ύμνο στην αγάπη».

«Η Αλίσια Άλεν είναι το κορίτσι μου, το χαμόγελο μου και η σύντροφος μου σε ό,τι κάνω. Η Αλίσια πιατεύει σ' εμένα περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύω εγώ» είχε δηλώσει ο Σνάιντερ λίγους μήνες πριν, σε κοινή τους συνέντευξη.

Ο γάμος αυτός έρχεται να φωτίσει τη ζωή του ηθοποιού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει έρθει αντιμέτωπος με διάφορες δυσκολίες, όπως ο χωρισμοί, τα χρέη και η φυλακή.

Η πρώην σύζυγός του κέρδισε διατροφή ύψους 1851 δολαρίων τον μήνα από τον τηλεοπτικό Μπο Ντιουκ, ο οποίος αδυνατούσε να της καταβάλει το ποσό. Μάλιστα, επειδή έφτασε να χρωστάει 150.000 δολάρια, χρειάστηκε να περάσει κάποιες ώρες στη φυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved