«The Hustlers»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με πρωταγωνίστρια την JlO (video)
Hollywood

«The Hustlers»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με πρωταγωνίστρια την JlO (video)

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυσυζητημένης ταινίας «The Hustlers» με πρωταγωνίστριες την Jennifer Lopez και την Cardi B.

Η Λατίνα JLo αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί είναι star. Η 50χρονη τραγουδίστρια έγινε stripper για τις ανάγκες του ρόλου της και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους θαυμαστές της.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 και είναι βασισμένη σε ένα άρθρο της New York Times “The Hustlers at Scores”.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα δράμα που εκτυλίσσεται σε ένα σκοτεινό club της πόλης όπου strippers προσπαθούν να φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή των πελατών τους που ανήκουν στην Wall Street.

Ανάμεσα στις πολλές συμπρωταγωνίστριές της Jlo είναι οι Cardi B, Keke Palmer, Contance Wu και Julia Stiles ενώ στο trailer ακούγεται το τραγούδι της Cardi B "Money".

Μάλιστα, αν και το "Ηustlers" περιγράφει ένα κοινωνικό φαινόμενο η Λατίνα ηθοποιός και τραγουδίστρια αρχικά δεν ένιωθε τόσο άνετα με το strip show.

«Εκθέτω τον εαυτό μου, ας πούμε, με έναν τρόπο, ψυχικά και σωματικά πολύ περισσότερο από κάθε άλλη ταινία.» δήλωσε η Jennifer Lopez στο πρωινό show του Elvis Duran.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved