«Πάγωσαν» οι προετοιμασίες του γάμου του καλοκαιριού – Τι συμβαίνει; (Photos)
Hollywood

«Πάγωσαν» οι προετοιμασίες του γάμου του καλοκαιριού – Τι συμβαίνει; (Photos)

Κι εκεί που διαβάζαμε για τις φαραωνικές ετοιμασίες της μέλλουσας νύφης όσον αφορά τον δεύτερο γάμο της, που ήθελε να είναι πιο πολυτελής από τον πρώτο, ήρθε η απόλυτη ανατροπή. 

Ο γάμος, οι εορτασμοί του οποίου θα άρχιζαν στις 10 Αυγούστου σε υπερπολυτελές θέρετρο στο Μεξικό, τελικά αναβλήθηκε, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της MailOnline.

Η 30χρονη που θα παντρευόταν, έκανε τελευταία στιγμή πίσω για λόγους που δεν έχουν ανακοινωθεί.


Ωστόσο λέγεται ότι η οικογένειά της τής τόνισε ότι βιαζόταν πολύ να παντρευτεί τον άντρα, τον οποίο γνώρισε πριν από μόλις 18 μήνες.

Ο λογαριασμός για το πάρτι στο πεντάστερο ξενοδοχείο που είχε κλείσει για το πολυήμερο γλέντι έφτανε τα 16.000.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ μόνο για τη μουσική επένδυση της γιορτής είχε πληρώσει 6.000.000 δολάρια.


Αν και ο εκπρόσωπός της επιμένει ότι ο γάμος θα γίνει τον Αύγουστο, η ίδια επιβεβαίωσε ότι οι κρατήσεις που είχε κάνει έχουν ακυρωθεί και πως ο γάμος θα γίνει... κάποια στιγμή.


«Ολα ήταν έτοιμα για τον γάμο των ονείρων της. Το φόρεμα είχε ραφτεί, η λίστα με τους καλεσμένους είχε οριστικοποιηθεί και ολόκληρο το “Four Seasons” ήταν ρεζερβέ. Ξαφνικά όμως όλα ακυρώθηκαν.


Ακόμα κι έτσι, ο λογαριασμός με τις ρήτρες θα κινηθεί σε εκατομμύρια» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved