Οι μεγαλύτερες μεταλλάξεις των διασήμων του Χόλιγουντ μετά από δίαιτα! Έγιναν αγνώριστοι! (vid+pics)
Hollywood

Οι μεγαλύτερες μεταλλάξεις των διασήμων του Χόλιγουντ μετά από δίαιτα! Έγιναν αγνώριστοι! (vid+pics)

Είναι σκληρή και συνήθως άνιση η μάχη που κάνει κανείς με τα παραπανίσια κιλά του και φυσικά ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Όμως, όταν γίνει σωστά, αλλάζει τη ζωή τους.  

Ποιος είπε, όμως, ότι οι διάσημοι του Χόλιγουντ δεν έχουν τέτοιες σκοτούρες; Το αντίθετο μάλιστα αφού είναι πάρα πολλοί οι σταρς που έχουν δώσει τη δική τους μάχη με τη ζυγαριά.

Οι περισσότεροι μάλιστα, βγήκαν νικητές από αυτή τη μάχη καταφέρνοντας να αποκτήσουν το σώμα και τη σιλουέτα των ονείρων τους, απαλλαγμένοι μια για πάντα από τον παλιό τους εαυτό.

Το στοίχημα το κέρδισαν, όμως ως δημόσια πρόσωπα είχαν και έναν λόγο παραπάνω να παραμείνουν στα κιλά που είχαν καταφέρει να φτάσουν, αποφεύγοντας τις έντονες αυξομειώσεις βάρους.

Φυσικά, κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται με ακόμα περισσότερες θυσίες και φυσικά πολλή γυμναστική και σωστή διατροφή. Ίσως αυτό το κομμάτι να είνα και το πιο δύσκολο απ' όλα αφού και την ατασθαλεία σου θα κάνεις, και θα λιγουρευτείς ένα φαγητό και θα απέχεις για λίγο από την άσκηση και τη γυμναστική.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλους τους διάσημους του Χόλιγουντ που κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα και να πετύχουν τους στόχους τους σε ό,τι αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση.

Δείτε στην παρακάτω gallery το πριν και το μετά των διάσημων που έχασαν κιλά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved