Monica Bellucci: Αγοράζει κατοικία στην Ελλάδα - Σε ποιο ελληνικό νησί αναζητά βίλα; (photos)
Hollywood

Monica Bellucci: Αγοράζει κατοικία στην Ελλάδα - Σε ποιο ελληνικό νησί αναζητά βίλα; (photos)

H ντίβα του διεθνούς κινημα­τογράφου έχει αποκτήσει λατρεία για το ένα συγκεκριμένο κυκλαδίτικο νησί που και για φέτος αποτελεί πόλο έλξης πολλών εγχώριων αλλά και ξένων σταρ.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μόνικα Μπελούτσι μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων στην γραφική Νάουσα της Πάρου. Επισκέφθηκε πολλά στέκια του νησιού και όσες φο­ρές επιχείρησε ο κόσμος να την προσεγγίσει δεν ήταν κάτι που της προκάλεσε δυσφορία χωρίς όμως να θελήσει να βγάλει selfies φωτογραφίες.

«Την αγαπάει πάρα πολύ την Ελ­λάδα. Ιδιαίτερα το νησί μας και για αυτό κάθε χρό­νο είναι εδώ. Όλος ο κόσμος πέρναγε από εκεί να της μιλήσει. Εκείνη ήταν πολύ ευ­γενική, χαιρετούσε όλο τον κόσμο. Υπήρ­χε ένα πολύ ωραίο κλίμα στο μαγαζί. Έμεινε μιάμιση ώρα και τα φαγητά που γεύθηκε ήταν λιτά και βασισμένα στις μεσογειακές γεύσεις, χταπόδι και ψάρια», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Μά­ριος Τσαχπίνης του ομώνυμου διάσημου εστια­τορίου Marios.

Θέλει το δικό της «καταφύγιο» στο νησί

Μonica Βellucci
Μonica Βellucci

Η Μόνικα Μπελούτσι που για ακόμη μια χρονιά κατέλυσε σε πολυτελή και απομονωμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα βίλα λίγο έξω από τη Νάουσα και αυτή την περίοδο ψάχνει να αγοράσει σπίτι στην Πάρο.

Όπως υποστηρίζει το «Λοιπόν» δυο μεσίτες αναζητούν την κατοικία που θα αγοράσει με κύρια κριτήρια την ασφάλεια και την απομόνωση.

Ήδη έχουν βρεθεί 3 κατοικίες, με τη μία κατοικία να είναι στην περιοχή του Αμπελά και συνορεύει με την κατοικία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Πηγή κάνει λόγο για έκταση 400 τ.μ με πισίνα και κήπο και με σεβασμό προς την όλη αρχιτεκτονική του νησιού. Μάλιστα, η αξία του ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved