Θα μας τρελάνουν! Μετά από έναν χρόνο παντρεμένοι αποφάσισαν να… συγκατοικήσουν (photos)
Hollywood

Θα μας τρελάνουν! Μετά από έναν χρόνο παντρεμένοι αποφάσισαν να… συγκατοικήσουν (photos)

Κι όμως τα πράγματα σε έναν γάμο δεν είναι πάντοτε πατροπαράδοτα.

Λίγο προτού γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους αποφά­σισαν ότι έχει έρθει επιτέλους ο καιρός να ζή­σουν κάτω από την ίδια στέγη. «Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος» δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξη της αποκαλύπτοντας ότι η ίδια και ο σύζυγός της ετοιμάζονται για συγκατοίκηση.

«Χρειάστηκε ένας χρόνος για να επι­τρέψουμε σε όλους να το αποδεχτούν και να σταματήσει ο ντόρος. Και τώρα ετοιμαζόμαστε να μετακομίσουμε κάτω από την ίδια στέγη, μέσα σε αυτόν τον μήνα. Λατρεύω τον σύζυγό μου» είπε εκείνη.

Έως σήμερα εκείνη και ο αγαπημένος της ζούσαν σε ξεχωριστά σπίτια, ωστόσο εκείνος διανυκτέρευε κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα στο δικό της, όπως άλλωστε και ο... πρώην σύζυγος της, καθώς εξα­κολουθούσε να διατηρεί το δικό του δωμάτιο εκεί.

Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε πει αστειευόμε­νη ότι πολλοί φίλοι τους τους θαυμάζουν, πιστεύοντας πως έχουν βρει τη χρυσή τομή για έναν ευτυχή έγγαμο βίο. Φαίνεται όμως πως το νιόπαντρο ζευγάρι άλλαξε γνώμη και αποφά­σισε να δοκιμαστεί σε ένα πιο συμβατικό οικογενειακό σχήμα.

Για ποιο ζευγάρι όμως πρόκειται;

Η απάντηση στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved